Pamela Anderson, schimbare radicală de look

Pamela Anderson, schimbare radicală de look

Pamela Andreson, cunoscutã pentru pictorialele sexy din Playboy şi rolul său din serialul Baywatch, şi-a schimbat radical stilul, scrie revista Vogue.

Pamela Anderson, schimbare radicală de look

Actriţa în vârstă de 49 de ani era cunoscută în ani ‘90 pentru bustul generos pus în valoare de rochii mulate, decoltate şi scurte.

O dată cu trecerea timpului alegerile vestimentare sau mai cizelat, iar astăzi garderoba actriţei e plină de culori deschise, potolite şi de piese de designer.

Această schimbare de look are legătură şi cu o schimbare importantă din viaţa vedetei. Pamela Anderson este o activistă pentru drepturile animalelor. „I-au în serios ce fac, să fiu o activistă şi să arăt prezentabil şi drăguţ şi nu supra-aranjată.“

„Am avut întotdeauna soţi nebuni şi sălbatici sau prieteni amuzanţi care mă îmbrăcau pentru evenimente. Am fost o muză pentru mulţi oameni şi nu era neapărat ce aş fi ales eu să port.Cred că acum lucrez cu adevărat la stilul meu personal“ a mai adăugat actriţa.

Sursa: mediafax.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”