Panică la PSD?/Lăzăroiu: „Eşti pe lista lui Ghizdeanu” e noul bau-bau de pe holurile din Kiseleff

Fostul consilier prezidenţial Sebastian Lăzăroiu a afirmat joi, pe pagina sa de Facebook, că Ion Ghizdeanu, proaspăt intrat în colimatorul procurorilor, îi va turna fără să clipească pe cei ale căror ordine le-a urmat atunci când a împărţit bani din Fondul de Dezvoltare şi Investiţii creat de liderii PSD Liviu Dragnea şi Darius Vâlcov.

„Citim azi un titlu - Ghizdeanu (tipul de la prognoze pe vremea PSD) a fost pus sub control judiciar pentru banii PNDL daţi baronilor locali.

Ca să înţelegeţi mai bine ştirea care se ascunde în titlu, ar trebui să vă imaginaţi că respectivul, Ghizdeanu, n-a dat niciun ban baronilor, el a executat nişte ordine. E doar un tip sperios, nimerit la mijloc. Nici n-apucă procurorul să termine de pronunţat cuvintele magice - 'ia şi scrie!', că omul a umplut deja douăzeci de pagini.

Cine se sperie de cele douăzeci de pagini scrise de Ghizdeanu, asta e întrebarea de sub ştire”, a scris Lăzăroiu pe Facebook.

În comentariile făcute ulterior la postarea cu pricina, fostul consilier prezidenţial a adăugat în acelaşi stil ironic: „’Eşti pe lista lui Ghizdeanu’ e noul bau-bau de pe holurile din Kiseleff”.

Reamintim că fostul şef al Comisiei Naţionale de Prognoză şi al Fondului de Dezvoltare şi Investiţii, Ion Ghizdeanu, a fost pus sub acuzare de Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 pentru săvârşirea infracţiunii de fals intelectual în formă continuată, într-un dosar legat de alocare de fonduri pentru mai multe primării din ţară. Ghizdeanu, omul de încredere al binomului Dragnea-Vâlcov, a fost pus sub control judiciar pentru 60 de zile.


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Date noi / Generalul Nicolae Ciucă, noul premier desemnat. Orban, ministru și posibil vicepremier. 3 miniștri di…

2 Președintele n-a făcut o desemnare, ci o declarație de război! Pesediștii, cu spatele la zid, românii, în sond…

3 Situația la zi / Americanii spun că urmează o pandemie. „Nu este o chestiune de DACĂ. Este o chestiune de CÂND ș…

4 TVR / Procurorii DNA l-au căutat pe Codruţ Marta în cimitirul Pipera. Directorul de cabinet al fostului șef al …

5 Românii povestesc pe Facebook cum este în carantină! Din ce relatează, autoritățile au început să își facă tre…

recomandări

Te ia DNA: Laura Corina Georgescu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Grasul ăsta joacă super fotbal!