Papa Francisc a anulat participarea la o liturghie din cauza unei răceli ușoare

Papa Francisc a anulat participarea la o liturghie din cauza unei răceli ușoare

Papa Francisc a anulat, joi, tradiționala întâlnire cu preoții diecezei Roma din cauza unei „indispoziții fizice”, relatează  Vatican News . Suveranul Pontif a participat, însă, la reuniunile private din reşedinţa sa din San Marta, la Vatican.

 ”Joi dimineață, Sfântul Părinte nu a mers la bazilica Sfântul Ioan din Lateran pentru celebrarea penitențială cu clerul roman. Datorită unei ușoare indispoziții, Suveranul Pontif a preferat să rămână în spațiile din Casa Sf. Marta. Celelalte angajamente din agenda zilei au decurs cu regularitate”, a declarat Matteo Bruni, directorul Sălii de Presă a Sf. Scaun.

Papa a participat la Audienţa generală de miercuri fiind puţin răcit, iar după amiază a oficiat liturghia prilejuită de Miercurea Cenuşii, care marchează începutul Postului Sfintelor Paşti la catolici, potrivit  Agerpres . Suveranul Pontif a participat apoi la tradiţionala procesiune de la bazilica Santa Sabina de pe Dealul Aventinei din Roma.


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...