Papa Francisc, spitalizat dn cauza unei infecții respiratorii

Papa Francisc, spitalizat dn cauza unei infecții respiratorii

Papa Francisc, în vârsta de 86 de ani, a fost spitalizat miercuri pentru "câteva zile" la Roma. El este tratat de o infecţie respiratorie, ceea ce este o nouă alertă pentru şeful Bisericii Catolice care suferă de probleme de sănătate recurente.

Papa Francic, spitalizat FOTO Profimedia

Deși Sfântul Scaun a anunţat la prânz spitalizarea Papei Francisc la prânz ca fiind pentru unele " examinări programate ", purtătorul de cuvânt al Vaticanului Matteo Bruni a declarat în cursul serii că Suveranul Pontif suferă de "o infecţie respiratorie", potrivit Agerpres.

"În ultimele zile, Papa Francisc a avut dificultăţi de respiraţie şi î n această după-amiază a fost internat la policlinica A. Gemelli pentru controale medicale", a precizat Matteo Bruni.

Aceste examinări "au indicat o infecţie respiratorie" fără legătură cu COVID-19, iar Papa Francisc va trebui să urmeze un tratament în spital pentru "câteva zile", a subliniat el.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

3 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren