PARANOIA de Spania. Ziariștii de la El Mundo au venit la socrii lui Puigdemont să-i întrebe dacă fata lor a fost la vrăjitoare!

PARANOIA de Spania. Ziariștii de la El Mundo au venit la socrii lui Puigdemont să-i întrebe dacă fata lor a fost la vrăjitoare!

Ziariștii de la  El Mundo au venit la socrii lui Puigdemont să-i întrebe dacă fata lor a fost la vrăjitoare!

Jurnaliștii de la El Mundo au fost în casa familiei Topor, chiar în ziua de Sfântul Dumitru, conduși de o jurnalistă locală. Spaniolii au încercat să afle cât mai multe despre prima doamnă a Catalunyei, despre trecutul ei și relația cu Carles, cât și opinia părinților despre criza prin care trece Spania, criză provocată chiar de ginerele lor. Dar și dacă a fost la vrăjitoare, scrie  stiridiaspora.com .

 Astfel, jurnaliștii au aflat despre Marcela că a urmat cursurile liceului Mihail Kogălniceanu din Vaslui și Facultatea de Litere de la Universitatea Al. Ioan Cuza din Iași. Era  pasionată de teatru și a intrat în trupa Teatrului Ludic cu care a mers în multe turnee internaționale. Așa l-a cunoscut pe viitorul soț, când era cu trupa în Girona, iar Carles Puigdemont era, pe atunci, șeful Casei de Cultură din Girona.

Dragostea lor a rezistat chiar și la distanță, spun Lenuța și Andrei, părinții Marcelei: ”vorbeau des la telefon, uneori chiar și cinci ore pe zi.” După terminarea Facultății, Carles a venit în România și a cerut-o pe Marcela de soție. La scurt timp au făcut nunta în Catalunya și apoi în România, într-un local din Iași.

 Jurnaliștii i-au iscodit pe părinți și despre pasiunea ocultă a Marcelei despre care a scris în repetate rânduri presa din Spania și chiar a fost numită: ”vrăjitoarea lui Puigdemont”. Mama ei, Lenuța a recunoscut că Marcela merge des la vrăjitoare încă de când era adolescentă: ”A mers la vrăjitoare când a dat la Facultate, când l-a cunoscut pe Carles și le-a spus că e îndrăgostită și vrea să se mărite cu el... A fost și când l-au numit pe Carles președinte.”

 Părinții Marcelei le-au spus jurnaliștilor spanioli că fata lor le-a interzis să stea de vorbă cu presa din România, pentru că le vor răstălmăci cuvintele. Andrei și Lenuța s-au arătat foarte îngrijorați de criza din Spania, mai ales după ce ginerele lor, a declarat independența Regiunii. Le-au spus jurnaliștilor că se tem chiar de un război civil!

 Socrii lui Puigdemont sunt speriați de ceea ce se va întâmpla cu fata lor și spun că și înainte de această criză, Marcela s-ar fi plâns că ea și soțul ei sunt urmăriți în permanență de poliția secretă spaniolă și le sunt ascultate convorbirile. Vara trecută, când a fost în vizită la sora ei din Anglia, Marcela le-a spus părinților că erau mai bine de 10 agenți de la poliția statală pe urmele ei.






Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO „Ucrainenii au luat 8.000 de telefoane mobile și le-au pus pe stâlpi de doi metri, așa detectează dronele Shahed”

2 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

3 Așa o fi? /

4 Culisele uriașului scandal care zguduie regimul Orban, în Ungaria

5 Dezvăluirile neașteptate ale șefului serviciului secret din Ucraina