Parchetul General: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului

Parchetul General: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului

Procurorii de la Parchetul General susțin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut "fără echivoc" de concubina sa.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că "moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

"Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menționat mai sus (...). Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare", se mai arată în comunicat.

Parchetul General anunță că în cadrul anchetei urmează a fi efectuate analize ADN.

De asemenea, la cercetarea la fața locului au fost identificate telefoanele lui Dan Condrea, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziție informatică, precum și cartea de identitate și permisul de conducere al acestuia.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Incident sexual între Gabriel Oprea și Kovesi? / Evenimentul ar fi avut loc în fostul birou al lui Ceaușescu de …

2 Val de vedete internate cu Covid la „Matei Balș”

3 „Mă simt mai bine” / Loredana Groza, postare din ambulanță

4 Citiți și voi ce manevre se fac pentru ca Leo de la Strehaia, fostul iubit al deputatei PSD Laura Vicol, să sc…

5 Citiți și voi ce avere are interlopul care i-a despicat capul cu sabia polițistului de la trupele speciale