Parchetul General: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului

Parchetul General: Moartea lui Dan Condrea a fost violentă; toate leziunile s-au produs în urma accidentului

Procurorii de la Parchetul General susțin că moartea patronului Hexi Pharma a fost una violentă, nu s-au constatat leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât accidentul auto, iar Dan Condrea a fost recunoscut "fără echivoc" de concubina sa.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, concluziile provizorii ale autopsiei efectuate de către Serviciul de Medicină Legală Ilfov au relevat faptul că "moartea victimei a fost violentă, iar leziunile traumatice constatate s-au putut produce prin loviri de corpuri și planuri dure, cât și prin strivire de componentele unui autovehicul, ca urmare a unui impact cu un obstacol (politraumatism rutier) și sunt în legătură de cauzalitate directă necondiționată cu decesul".

"Totodată, concluziile provizorii au stabilit că nu s-au constatat leziuni fără caracter vital sau leziuni care pot avea alt mecanism de producere decât cel menționat mai sus (...). Victima a fost recunoscută fără echivoc de către concubina sa, inclusiv după semne particulare", se mai arată în comunicat.

Parchetul General anunță că în cadrul anchetei urmează a fi efectuate analize ADN.

De asemenea, la cercetarea la fața locului au fost identificate telefoanele lui Dan Condrea, asupra cărora sunt în derulare proceduri de percheziție informatică, precum și cartea de identitate și permisul de conducere al acestuia.

Condrea a murit duminică seară, în urma unui accident produs pe un drum din județul Ilfov, în apropiere de localitatea Buftea.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro