Parchetul General preia ancheta în cazul accidentului rutier în care a murit jurnalista Oana Dicu

Parchetul General a anunțat luni că a preluat ancheta în dosarul privind accidentul de circulație produs în luna mai 2016 pe DN1, în zona Podului Băneasa, soldat cu moartea jurnalistei Oana Dicu.

Potrivit unui comunicat al Parchetului General, dosarul a fost preluat de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 în vederea soluționării cu celeritate de către procurorii criminaliști din cadrul biroului specializat al Secției de urmărire penală și criminalistică.

Totodată, din dispoziția procurorului general Augustin Lazăr, o echipă de procurori din cadrul Serviciului de îndrumare și control efectuează o verificare a tuturor dosarelor aflate în lucru la Parchetul de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 și care au ca obiect accidente mortale de circulație.

În același timp, procurorii efectuează verificări pentru a stabili condițiile în care a fost instrumentat dosarul privind accidentul soldat cu moartea Oanei Dicu.

Pe 12 mai 2016, pe podul din zona Băneasa, a avut loc un grav accident rutier, după ce un tânăr de 25 de ani a pierdut controlul mașinii și a intrat pe sensul opus de mers. Mașina condusă de tânăr a lovit frontal un autoturism care circula regulamentar, condus de Oana Gabriela Dicu, jurnalistă de la Pro TV. În urma impactului, jurnalista a decedat.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Surse din Poliție: Șefii se tem că au fost înregistrați de clan în biserică / Percheziții cu cântec

2 Țiitoare de lider PNL angajată la stat

3 Cică ele ar adevăratul motiv al intrării lui Băse în cursa pentru Primăria Capitalei

4 Legist INML București / „Am participat la peste 15.000 de autopsii, însă cei decedați din cauza COVID arată alt…

5 Prima bombă de campanie! Șarlatania din trecutul deputatului USR Stelian Ion: handicap inventat pentru locuinț…