Parisul „fierbe“: Neymar, poftit să plece de la PSG! Oamenii s-au adunat în fața casei brazilianului

Parisul „fierbe“: Neymar, poftit să plece de la PSG! Oamenii s-au adunat în fața casei brazilianului

Sute de suporteri ai echipei de fotbal Paris Saint-Germain, între care grupuri de "ultras" s-au adunat, miercuri, în faţa sediului clubului, dar şi în faţa casei lui Neymar din Yvelines, pentru a-şi manifesta nemulţumirile, acţiuni condamnate imediat de clubul parizian, informează AFP.

Conform unor înregistrări video difuzate pe Twitter, mai mulţi suporteri îmbrăcaţi în negru s-au postat în faţa casei lui Neymar, accidentat până la finele sezonului, cântând "Neymar rupe-te".

"Paris Saint-Germain condamnă cu fermitate aceste manifestări intolerabile şi insultătoare ale unui mic grup de indivizi, care au avut loc miercuri", a reacţionat clubul într-un comunicat difuzat în cursul serii. "Indiferent care ar fi nemulţumirile, nimic nu poate justifica asemenea acte. Clubul îşi susţine în totalitate jucătorii, staff-ul şi toate persoanele vizate de aceste comportamente ruşinoase", se mai arată în comunicat.

Aceste evenimente au intervenit după trei zile de la înfrângerea cu Lorient de pe Parc des Princes (1-3), a treia a clubului parizian în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu.

"Ne-am săturat de mercenari! Afară cu Messi! Afară cu Nasser (Al-Khelaifi, preşedintele clubului)", "Direcţia demisia" sau "Paris suntem noi", au scandat suporterii furioşi şi în faţa sediului clubului.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

3 De citit...

4 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

5 Lucruri pe care nimeni nu le spune la televizor și nu numai...