Parisul stă pe un butoi cu pulbere: Decizia PSG după scandalurile cu Messi și Neymar

Parisul stă pe un butoi cu pulbere: Decizia PSG după scandalurile cu Messi și Neymar

Măsurile de securitate au fost întărite la Camp des Loges, centrul de antrenament al echipei de fotbal Paris Saint-Germain, dar şi la domiciliile unor jucători vizaţi, miercuri, de insulte ale suporterilor, Neymar, Lionel Messi şi Marco Verratti, au anunţat surse ale clubului parizian.

Lionel Messi, pe picior de plecare de la PSG. FOTO: Arhiva Adevărul

"Nu-i lăsaţi pe aceşti oameni să vă bage în furia lor, vedeţi-vă de liniştea voastră", a scris Neymar în limba portugheză pe contul său de Instagram. Sute de suporteri ai echipei de fotbal Paris Saint-Germain, între care grupuri de "ultras" s-au adunat, miercuri, în faţa sediului clubului, dar şi în faţa casei lui Neymar din Yvelines, pentru a-şi manifesta nemulţumirile, acţiuni condamnate imediat de clubul parizian.

Conform unor înregistrări video difuzate pe Twitter, mai mulţi suporteri îmbrăcaţi în negru s-au postat în faţa casei lui Neymar, accidentat până la finele sezonului, cântând "Neymar rupe-te".

"Paris Saint-Germain condamnă cu fermitate aceste manifestări intolerabile şi insultătoare ale unui mic grup de indivizi, care au avut loc miercuri", a reacţionat clubul într-un comunicat difuzat în cursul serii.

Ca urmare a acestor evenimente, PSG a decis să întărească securitatea prin prezenţa crescută a agenţilor de pază la centrul de antrenament al lui PSG şi la domiciliile lui Neymar, Leo Messi şi Marco Verratti, "toţi cei vizaţi de sloganuri ostile".

"Ne-am săturat de mercenari! Afară cu Messi! Afară cu Nasser (Al-Khelaifi, preşedintele clubului)", "Demisia" sau "Paris suntem noi", au scandat suporterii furioşi şi în faţa sediului clubului. Aceste evenimente au intervenit la trei zile de la înfrângerea cu Lorient de pe Parc des Princes (1-3), a treia a clubului parizian în ultimele patru meciuri jucate pe teren propriu.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

4 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro