Parlamentara republicană Liz Cheney nu elimină posibilitatea de a candida împotriva lui Trump în alegerile din 2024

Parlamentara republicană Liz Cheney nu elimină posibilitatea de a candida împotriva lui Trump în alegerile din 2024

„Lucrul cel mai important este de a proteja ţara de Donald Trump”, a declarat Cheney, în timpul unui interviu transmis, duminică, pe postul ABC, informând că „va lua o decizie asupra (alegerilor din) 2024 puţin mai târziu”.

Liz Cheney co-prezidează comisia parlamentară de investigare şi îl învinovăţeşte pe Trump că s-a aflat în centrul unei „tentative de lovituri de stat”, din dorinţa de a se păstra la putere după ce a pierdut în faţa actualului preşedinte american, Joe Biden.

„Un om atât de periculos ca Donald Trump nu mai poate în mod categoric să se întoarcă în Biroul Oval”, a afirmat Liz Cheney, spunând că Partidul Republican „nu ar putea supravieţui” unei noi desemnări a lui Donald Trump.

„Aceia dintre noi care cred în principiile şi idealurile republicane au responsabilitatea de a readuce partidul pe drumul cel bun”, a punctat republicana, fiica fostului vicepreşedinte al lui George W.Bush, Dick Cheney.

Donald Trump, care se bucură în continuare de o influenţă remarcabilă în Partidul Republican, s-ar gândi să candideze din nou în anul 2024, unele mass-media afirmând că el şi-ar putea anunţa candidatura până la sfârşitul acestei luni, notează AFP, menţionată de Agerpres.

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Comentator turc de la CM, schimbat în timpul meciului după ce a rostit numele „interzis” al unei legende a Turciei

2 Medicul Iulian Juncănaru, fost concurent la Chefi la cuțite, a murit la doar 39 de ani. Cum a fost găsit

3 Un stick descoperit în anusul unui agent FSB arestat de ucraineni arată cum a ajuns Ungaria un hub al spionajului rusesc

4 Moment hilar în Qatar, cu doi bărbați care scot rapid telefoanele pentru a o poza pe Miss Croația | FOTO VIDEO

5 Foarte interesante amănunte!