Parlamentare2020/ Bolojan: Vom face declaraţii la obiect în momentul când vom avea rezultatele parţiale

Parlamentare2020/ Bolojan: Vom face declaraţii la obiect în momentul când vom avea rezultatele parţiale

Preşedintele PNL Bihor, Ilie Bolojan, a refuzat să comenteze rezultatele exit poll, el afirmând că va face "declaraţii la obiect" după ce vor fi disponibile rezultatele parţiale, în Oradea şi în judeţ.

Liderul PNL Bihor a făcut o scurtă declaraţie de presă după ce s-au aflat raportările pentru ora 19,30, care au arătat că PSD ar conduce în opţiunile românilor pe plan naţional, PNL fiind pe locul al doilea.

"Sperăm ca, în momentul în care vor veni rezultatele parţiale, obţinute în Oradea şi o parte din judeţ, să facem declaraţii la obiect vizavi de rezultatele obţinute de PNL Bihor în această duminică. Le mulţumim electorilor care s-au prezentat la vot şi în principal celor care au votat cu echipa de candidaţi a PNL", a spus Bolojan.

Şi candidaţii din fruntea listelor PNL Bihor pentru Senat şi Camera Deputaţilor, dr. Gheorghe Carp şi conf. Aurel Căuş, au mulţumit alegătorilor care s-au prezentat la vot.

În judeţul Bihor, prezenţa la urne a fost de 37,32%. AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…