Parlamentare2020/ Vrancea: Oprişan, pe primul loc al listei PSD pentru Senat, stabilită de organizaţia judeţeană

Parlamentare2020/ Vrancea: Oprişan, pe primul loc al listei PSD pentru Senat, stabilită de organizaţia judeţeană

Marian Oprişan deschide lista PSD Vrancea pentru Senatul României la alegerile parlamentare din 6 decembrie, potrivit unui comunicat de presă transmis de organizaţia judeţeană a social-democraţilor.

Organizaţia PSD Vrancea şi-a desemnat, marţi, candidaţii la alegerile din 6 decembrie pentru Senat şi Camera Deputaţilor, în urma unei şedinţe convocate de aproximativ 90 de membri ai Consiliului Politic Judeţean, care a fost condusă de vicepreşedintele organizaţiei, Nicuşor Halici.

"Aproximativ 90 de membri din cadrul Consiliului Politic Judeţean al PSD Vrancea au solicitat convocarea şedinţei, pe semnătură. Şedinţa este absolut legală şi statutară. Marian Oprişan nu a fost unul dintre cei care au convocat şedinţa de astăzi, şedinţă pe care eu am condus-o", a declarat, pentru AGERPRES, vicepreşedintele PSD Vrancea, deputatul Nicuşor Halici.

La Senat, lista este deschisă de Marian Oprişan, care, potrivit comunicatului de presă al PSD Vrancea, a fost propus în unanimitate de membrii Consiliului Politic Judeţean, următorii pe listă fiind Dumitrescu Cristian Sorin, Mihai Nedelcu şi Cristina Nedelcu.

La Camera Deputaţilor, pe primul loc pe listă a fost desemnat de către Consiliului Politic Judeţean Nicuşor Halici, urmat de Elena Stoica, Laurenţiu Daniel Marin, Vasile Carnariu Vasile, George Claudiu Nica, Doru Geany Bălan şi Aurel Şelaru.

Listele de candidaturi vor fi depuse la sediul central al Partidului Social Democrat, pentru a fi semnate de preşedintele PSD Marcel Ciolacu, se menţionează în comunicat.

Totodată, potrivit comunicatului de presă al PSD Vrancea, pe ordinea de zi au mai fost incluse şi alte proiecte de hotărâri, care au fost adoptate cu unanimitate de voturi. Printre acestea, dizolvarea organizaţiei municipale Adjud, a organizaţiei orăşeneşti Panciu, revocarea din funcţia de vicepreşedinte al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Angel Tâlvăr şi din funcţia de secretar general al Organizaţiei PSD Vrancea a lui Dragoş Bârlădeanu. AGERPRES 


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski

4 Nu le zice rău Ciucă...

5 „Lebăda neagră”, noul trend pe internet după prăbușirea podului din Baltimore. Ce teorii ale conspirației circulă pe rețelele sociale