Pasul TREI/Penalul: Începând de ieri NU mai avem guvern! Ce spune despre EZITAREA lui Dragnea

Pasul TREI/Penalul: Începând de ieri NU mai avem guvern! Ce spune despre EZITAREA lui Dragnea

Penalul a acordat luni, în prima zi după alegerile locale, un interviu în exclusivitate la DC News Live. Penalul a spus că începând de ieri nu mai avem guvern.

"Principalul nostru partener, ALDE, a obținut și la București, dar și în majoritatea județelor, un scor suficient ca să aibă reprezentanți în consiliile locale și județene. Asta înseamnă că se vor forma multe majorități. De ce spun că este important? Pentru că dincolo de administrația locală, toată lumea, după votul de ieri, se uită la alegerile parlamentare și la formarea guvernului. Începând de ieri nu mai avem guvern. Da, de ieri nu mai există guvern. Este partea cea mai îngrijorătoare. Șase luni, România nu va mai fi guvernată", a zis Penalul la DC News Live

Cât despre ezitarea lui Liviu Dragnea privind introducerea unei moțiuni de cenzură împotriva guvernului tehnocrat, Penalul a spus: "Nu știu dacă ezită. Are o anumită strategie. Liderul stabilește strategia și își asumă resposabilitatea. Eu nu contrazic această strategie, chiar dacă am altă opinie. Ceea ce trebuie stabilit este dacă se schimbă ceva cu banii în agricultură, de exemplu, sau cu fondurile europene. Se schimbă ceva cu investițiile? 0 până la 1 iunie. Se jură domnul Cioloș că nu mai dă ordonanțe neconstituționale cum a dat-o pe cea cu doamna Prună? Aici este miza. Liviu Dragnea a zis un lucru foarte corect: PSD nu vrea să vină la guvernare acum, doar după votul de la locale. Vrea să câștige alegerile parlamentare, să aibă legitimitate, vrea să vină cu un guvern pe termen lung, nu cu un guvern pe câteva luni. Problema este cât ne va costa faptul că 2016 este un an mort din punct de vedere economic".

 
 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Vipera ţine cu dinţii de Reghecampf

2 O femeie l-a surprins pe soț în timp ce „servea un oral” de la o minoră / Ce a urmat s-a transformat în coșmar

3 Așa o fi?

4 Alcov bucureștean cu o bombă sexuală / Un milionar căsătorit a combinat-o pe fiica partenerului de afaceri

5 VIDEO De văzut!