Patriarhia Română: Marţi şi miercuri - slujbe de pomenire a eroilor din Decembrie 1989

Patriarhia Română: Marţi şi miercuri - slujbe de pomenire a eroilor din Decembrie 1989

Slujbe de pomenire a celor care şi-au jertfit viaţa în urmă cu 32 de ani pentru libertate vor fi oficiate, marţi şi miercuri, la cimitirele, monumentele şi troiţele închinate eroilor din decembrie 1989, a anunţat, luni, Biroul de presă al Patriarhiei Române.

O slujbă de pomenire va avea loc şi la Catedrala Patriarhală, precum şi în toate bisericile şi mănăstirile BOR, unde se va sluji Sfânta Liturghie, miercuri, pe 22 decembrie.

Slujbe de pomenire a eroilor vor avea loc, în Bucureşti, marţi, de la ora 10,00, la Cimitirul "Eroilor Revoluţiei", şi de la ora 12,00, la Piaţa Universităţii.

Miercuri, slujbele de pomenire se vor oficia la Monumentul pentru Cinstirea Eroilor Revoluţiei din Piaţa Revoluţiei, la ora 9,00, Radiodifuziunea Română, la ora 10,00, şi la Televiziunea Română - la cele două troiţe din afara (ora 11,00) şi din interiorul curţii instituţiei (Troiţa Paraşutiştilor, ora 11,30). AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Foarte interesante amănunte! Și lumea crede că rușii sunt blocați total....

2 VIDEO O „dronuță” kamikaze rusească ia la ţintă obuzierele americane ale ucrainenilor

3 VIDEO Ce mahăr din mafia imobiliară o proteja? / Acesta este funcționarul din Primăria Capitalei care a fugit cu acte de la Urbanism

4 O poză care a generat peste 1000 de comentarii

5 Interesante amănunte...