Patricia Țig, învinsă în primul tur la Indian Wells (WTA)

Patricia Țig, învinsă în primul tur la Indian Wells (WTA)

Jucătoarea română de tenis Patricia Țig a fost învinsă de Mariana Duque Marino (Columbia) cu 6-4, 0-6, 6-4, joi, în runda inaugurală a turneului WTA Premier de la Indian Wells (California), dotat cu premii totale 6.993.450 dolari.

Românca (22 ani, 99 WTA), venită din calificări, a cedat după două ore și 10 minute, în fața unei adversare venite și ea din faza preliminară a competiției.

Țig și Duque Marino (27 ani, 112 WTA) sunt acum la egalitate în privința meciurilor directe, 2-2. Patricia a învins-o în 2014 în calificări la Monterrey, cu 7-5, 7-6 (5), și la Irapuato (tot în Mexic), cu 6-1, 7-5, de asemenea, pe tabloul preliminar. Jucătoarea columbiană se impusese în ultima partidă directă, în 2015, în calificări la Medellin, cu 7-6 (4), 6-2.

Țig va primi un cec de 13.690 dolari și 40 de puncte WTA.

La Indian Wells, Simona Halep este a patra favorită a turneului (pe care l-a câștigat în 2015, n. red.) și va juca direct în turul al doilea cu învingătoarea dintre croata Dona Vekic și americanca Alison Riske.

Irina Begu a fost desemnată cap de serie numărul 29 și va intra și ea direct în turul al doilea, urmând să o întâlnească pe americanca Louise Chirico.

Monica Niculescu a învins-o pe Sorana Cîrstea cu 4-6, 6-3, 6-1 și va juca în turul secund cu elvețianca Timea Bacsinszky, cap de serie numărul 15.

AGERPRES (editor: Mihai Țenea, editor online: Adrian Dădârlat)


Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Prima intoxicare aruncată pe piață de Antena 3, un sondaj realizat de fostul ginere al lui Dan Voiculescu

4 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…