Patrick Mouratoglou, cucerit de pasiunea românilor: Mesaj formidabil scris pe Instagram

Patrick Mouratoglou, cucerit de pasiunea românilor: Mesaj formidabil scris pe Instagram

Patrick Mouratoglou a antrenat-o pe Serena Williams, mai bine de un deceniu şi, pe scurt, a văzut cam tot ce era de văzut în tenisul de nivel înalt.

Chiar şi aşa, susţinerea fantastică de care a avut parte Simona Halep, la Toronto, l-a impresionat pe francezul de 52 de ani. După victoria obţinută de „Simo“, în finala cu Beatriz Haddad Maia, prima pentru ea sub comanda lui Mouratoglou, acesta a scris un mesaj superb pe contul său de Instagram.

Ce a scris Patrick Mouratoglou?

*În primul rând, vreau să le mulţumesc călduros suporterilor fantastici români din Toronto care au jucat un rol atât de important în această săptămână încheiată cu succes de Simona. Niciodată n-am văzut o naţie care să-şi susţină atât de puternic campioana peste tot în lume.

*În al doilea rând, vreau să le mulţumesc oamenilor din echipa noastră care o ajută pe Simona să performeze, în fiecare zi.

*În al treilea rând, vreau să-i mulţumesc Simonei. Ai fost o luptătoare incredibilă toată săptămâna şi ne-ai demonstrat, încă o dată, de ce ai o carieră implacabilă. Încă o dată, e o onoare pentru mine să fiu lângă tine.

*Acesta e primul nostru titlu împreună şi unul important. Cu 18 din primele 20 de jucătoare ale lumii pe tablou, înseamnă enorm... Şi ne face să ne dorim mai mult.

*De luni, vei reveni în Top 10 mondial. Un moment important. Felicitări!

Sursa: adevarul.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Mare lovitură pentru Kremlin. Kârgâzstan și Kazahstan adoptă alfabetul latin, renunță la cel chirilic: „Russkiy Mir se destramă”

2 Lovitură sub centură pentru Putin de la aliatul său, Lukașenko

3 SUA răspund Rusiei cu USS Gerald R. Ford - cel mai modern și scump portavion construit vreodată. Nava, pregătită de prima misiune

4 Moarte stupidă pentru un fotomodel, în camera de hotel. Tânăra a confundat ușa de la toaletă

5 „Regrupare tactică” la Lîman. Forțele de ocupație fug mâncând pământul. Kievul spune că toate căile de acces sunt ”sub controlul focului” ucrainean