Patru credincioși au fost găsiți morți după ce ar fi ținut post negru pentru „a se întâlni cu Iisus“

Patru credincioși au fost găsiți morți după ce ar fi ținut post negru pentru „a se întâlni cu Iisus“

Patru credincioși au murit, iar alți 11 au ajuns în stare gravă la spital, după ce au ținut post negru. Pastorul s-a predat poliției.

Foto Shutterstock

Tragedia s-a petrecut în Kenya , în pădurea Shakahola din apropierea oraşului Malindi.

Poliţiştii spun că au primit în cursul zilei de joim 13 aprilie, rapoarte despre „cetăţeni ignoranţi care mor de foame sub pretextul că se întâlnesc cu Iisus după ce li s-a spălat creierul de către un suspect, Makenzie Nthenge, pastorul „Bisericii Internaţionale Vestea Bună”, relatează AFP.

Pastorul s-a predat poliției în cursul zilei de vineri. El era eliberat pe cauțiune (670 de euro) după ce, luna trecută, a fost acuzat de moartea prin înfometare a doi copii. Tragedia s-a petrecut chiar sub ochii părinților.

Când agenţii noştri au mers în pădure, au găsit 15 persoane dar din păcate patru dintre ele au murit (...). Ceilalţi sunt în spital”, a declarat un polițist.

Cei patru credincioşi decedaţi nu au fost încă identificaţi. Cei unsprezece duşi la spital sunt şapte bărbaţi şi patru femei cu vârste cuprinse între 17 şi 49 de ani, potrivit raportului poliţiei.

Polițiștii susțin că este posibil ca numărul victimelor să fie cu mult mai mare și se așteaptă să găsească în pădure o groapă comună.

Echipa nu a putut identifica groapa comună din cauza terenului extins şi a locuitorilor ostili din pădure. Se suspectează că în pădurile aparţinând suspectului sunt numeroase victime”, se arată în raportul poliţiei.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia