Patru răniţi într-un atac cu cuţitul într-un tren din Tokyo (presă)

Patru răniţi într-un atac cu cuţitul într-un tren din Tokyo (presă)

Patru persoane au fost rănite după ce au fost atacate cu un cuţit de un bărbat într-un tren din Tokyo, informează jurnalul Mainichi, citând surse neprecizate din poliţie, relatează vineri Reuters.

În jurul orei locale 20.40 (11.40 GMT), mai multe persoane au anunţat poliţia că au fost înjunghiate în timp ce se aflau într-un tren de pe linia Odakyu Odawara, în partea de vest a oraşului, a menţionat ziarul. În tren a fost abandonat ceea ce pare a fi un cuţit de bucătărie, relatează Mainichi.

Cele patru persoane rănite sunt conştiente şi viaţa nu le este pusă în pericol. Poliţia din Tokyo a reţinut un bărbat despre care se crede că este autorul atacului, în jurul orei locale 22.00, potrivit ziarului.

Poliţia nu a putut fi contactată pentru a comenta incidentul, notează Reuters.

Crimele violente sunt rare în Japonia, dar au mai existat atacuri cu cuţitul comise de autori necunoscuţi victimelor. În iunie 2008, un bărbat aflat într-o camionetă a condus în mijlocul mulţimii din districtul Akihabara şi apoi a ieşit din maşină şi a început să înjunghie trecătorii la întâmplare, omorând şapte dintre ei.AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Voi ați auzit ce-a spus Teodorovici despre cutremurele din Gorj?

2 Anna Lesko, goală în baie și un mesaj misterios...

3 Avea plicuri cu cash și-n lenjeria de pat! / Bani găsiți în casa unei șefe de personal de la un spital județean: 150 900 lei, 41 430 euro, 1350 dolari ș…

4 O cântăreață de la noi a aflat că e „rezerva” când a sunat-o „oficiala”, din întâmplare!

5 Sorana, magnifică la Miami / Cîrstea a spulberat a 4-a jucătoare a lumii! Cec uriaș și salt mare în ierarhia WTA