Patru răniți într-un incident armat în sudul Suediei

Patru răniți într-un incident armat în sudul Suediei

Patru bărbați au fost spitalizați după ce au fost împușcați într-un incident armat petrecut joi noapte în cel mai sudic oraș din Suedia, a confirmat poliția regională, informează vineri dpa.

Autoritățile au fost chemate la locul incidentului în jurul orei 22:30 (20:30 GMT), în centrul orașului Trelleborg, la 650 km sud-vest de Stockholm, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției regionale, Fredrik Bratt, pentru ziarul Expressen.

Două persoane au fost împușcate în acest incident ce a avut loc în apropiere de principala stradă comercială a orașului, în timp ce alte două au suferit alte leziuni, a adăugat el.

Cauza incidentului armat nu este încă cunoscută.

Un martor a declarat pentru agenția suedeză de presă TT că a auzit din apartamentul său șase împușcături și a văzut "mai mulți oameni" alergând în jur. "A fost haotic", a spus el, adăugând că poliția a sosit la scurt timp după ce au fost trase focurile.

Un număr nespecificat de persoane au fost reținute pentru interogatoriu, a declarat poliția, adăugând că în prezent o divizie specială care se ocupă cu infracțiuni grave, investighează.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 Nu le zice rău Ciucă...

4 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

5 Era omul Rusiei? / O anchetă de contraspionaj duce la demiterea comandantului polonez al EUROCORPS, locotenent-generalul Jaroslaw Gromadzinski