Patru semne zodiacale în care nu poți avea încredere. Se prefac cu măiestrie, pentru a părea ce nu sunt

Patru semne zodiacale în care nu poți avea încredere. Se prefac cu măiestrie, pentru a părea ce nu sunt

Unele semne zodiacale sunt maestre în arta prefăcătoriei ca nimeni altcineva. Este important de reținut că persoana lor falsă și natura lor duală nu ar trebui să fie deloc de încredere.

Zodii în care nu poți avea încredere FOTO Shutterstock

Unele semne zodiacale sunt autentice, sincere, oneste, în timp ce altele sunt false și cu două fețe.

Standardele duble ale acestor oameni cu personalități false îi instigă să propovăduiască și să practice lucruri opuse în același timp. Își ascund adevăratul sine, deoarece nu sunt dispuși să se accepte pe ei înșiși la un nivel mai profund.

Chiar dacă nu intenționează întotdeauna să pară false, indivizii își schimbă unele aspecte ale personalității pentru a avansa în carieră sau pentru a câștiga încrederea unui iubit. De cele mai multe ori, în încercarea lor de a deveni altcineva , își pierd unicitatea, individualitatea și simțul de sine.

Iată care sunt cele mai false semne zodiacale:

1. Gemeni

Nativii Gemeni sunt cei care pot uita cu ușurință de morala și valorile lor pentru a urca pe scara succesului. Uitând de individualitatea lor, ei pot face orice pas viclean pentru a reuși la locul de muncă. Acest lucru poate face cu ușurință ca stima lor de sine să dispară în acest proces, deoarece se comportă într-o manieră vicleană. Cei născuți în Gemeni se luptă adesea foarte mult pentru a-și lăsa adevărata natură să curgă spontan. Ei au două personalități și sunt frecvent pricepuți să își mascheze motivațiile autentice. Ar putea să îți ofere un zâmbet prietenos și să se poarte ca și cum ai fi prietenul lor, dar ar putea să te critice pe la spate. Este o provocare să îi crezi având în vedere acest lucru. Mai mult, dorința lor de a distra oamenii este ceea ce îi obligă să devină cineva care nu sunt. Fiind pasiv-agresivi și înșelători, sunt cei mai predispuși să te înjunghie pe la spate.

2. Scorpion

Natura lor este vicleană și secretoasă. Scorpionii sunt foarte predispuși să imite persoanele din jurul lor. Uitând de latura lor sentimentală și pasională, au tendința de a deveni cu sânge rece atunci când cineva îi rănește. În orice situație de conflict , ei nu se opresc să se gândească dacă nu cumva problema este a lor. Ei aruncă instantaneu întreaga vină pe altcineva. Vor fi pregătiți cu o apărare atunci când veți scoate la iveală cazurile în care s-au comportat necorespunzător. Ei sunt o sursă inepuizabilă de necinste și discordie.

3. Săgetător

Săgetătorii sunt recunoscuți ca fiind cei mai analitici, logici și rezonabili oameni din tot zodiacul. Odată ce un Săgetător este inspirat de cineva din punct de vedere profesional, are tendința de a acționa tot timpul ca acesta. Ei chiar își trec cu vederea propria identitate doar pentru a afișa o natură asemănătoare cu forța care îi inspiră. Dacă îi confruntați cu privire la prefăcătoria lor, este posibil să schimbe subiectul, să amâne o conversație pentru mai târziu sau pur și simplu să evite să aducă în discuție problema litigioasă. Recunoscuți și ca fiind cei mai ipocriți din tot zodaicul, este specific unui Săgetător să spună ceva și să facă exact opusul a ceea ce sunt. Astfel, ei sunt adesea recunoscuți ca fiind oameni cu două fețe. În general, ei fac acest lucru pentru a impresiona o persoană pe care o iubesc.

4. Vărsător

Persoanele cu acest semn zodiacal se prezintă ca fiind fără inimă, glaciale și lipsite de emoții. Le vine complet natural să spună un lucru unei persoane, în timp ce pot spune complet invers altei persoane. Acest lucru îți poate da o percepție dubioasă și confuză despre ei. Pentru a evita orice pagubă emoțională, încearcă să se mențină ocupați în carieră și să se afișeze ca o persoană care este excepțional de ordonată. Dar, dimpotrivă, Vărsătorii sunt cei mai afectați pe plan intern, care nu vor să își dezvăluie latura lor încurcată, deoarece acest lucru nu face decât să-i facă să se simtă slabi și vulnerabili.

Cum relaționezi cu ei

Este extrem de dificil să identifici persoane care sunt de încredere și realiste. Persoanele cu două fețe, precum aceste semne zodiacale, se prefac frecvent că își falsifică autenticitatea, dar simțurile tale de păianjen se vor activa și îți vor trimite un semnal către instinct.

Chiar dacă nu poți ghici când cineva este neautentic, încearcă să păstrezi o distanță față de semnele menționate mai sus, deoarece este în natura lor să pretindă că sunt cineva care nu este.

Pe de altă parte, dacă se întâmplă să te naști sub unul dintre aceste semne zodiacale, meditează dacă nu cumva te-ai simțit îngrozitor de epuizat sau pur și simplu nu te-ai simțit confortabil în preajma celorlalți din viața ta în ultima vreme. Dacă te simți vinovat sau nefericit în legătură cu situația ta, toate experiențele tale sunt valabile. Prin urmare, terapia sau consilierea ar putea fi cea mai bună opțiune pentru tine în aceste circumstanțe, arată Pinkvilla.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante