Patru semne zodiacale în care pur și simplu nu poți avea încredere. Te vor trăda cu prima ocazie

Patru semne zodiacale în care pur și simplu nu poți avea încredere. Te vor trăda cu prima ocazie

Încrederea este o componentă-cheie în toate relațiile noastre. Indiferent că este vorba de o relație romantică, de o prietenie sau de legăturile cu un membru al familiei, dacă nu avem încredere, atunci nu ne rămâne nimic.

Zodii în care nu poți avea încredere FOTO Shutterstock

Uneori, legătura dintre doi oameni este atât de puternică, încât cei doi se înțeleg din priviri. Nu au nevoie nici de cuvinte. Se înțeleg unul pe altul, orice situație ar apărea. Își spun totul fără a avea rețineri sau temeri că vor fi judecați și nici că ar trebui să fie atenți la unele detalii, pe care să nu le dezvăluie.

Totul mergea bine până când ai aflat că un alt prieten comun îți cunoaște și cel mai adânc și mai întunecat secret. Secretul pe care l-ai spus doar unei singure persoane.

Sau tu și cel mai bun prieten al tău v-ați făcut planuri uriașe pentru vara viitoare, că veți lua lumea cu asalt, la propriu, și veți face turul Europei cu rucsacul în spate.

Vorbiți despre mâncărurile extraordinare pe care le veți mânca, despre obiectivele turistice uimitoare pe care le veți vizita și despre cât de mult vă veți distra în mod absolut. Ești atât de entuziasmată, visând cu ochii deschiși la toate acestea, dar când vine momentul să planifici totul, prietenul tău spune că nu mai poate face asta.

Nu a fost niciodată interesat și probabil doar s-a amuzat. În orice caz, rămâi dezamăgit, ți-ai făcut speranțe și acum te simți un pic zdrobit, scrie Your Tango .

Se pare că de multe ori ajungem să fim dezamăgiți de acțiunile altora.

Poate că așteptăm prea multe de la ei. Poate că nu ne dăm seama că nimeni nu este perfect și că toată lumea are defectele ei. Este pur și simplu sfâșietor atunci când realizăm asta prea târziu.

Pentru a evita dezamăgirea și durerea de inimă pe care ți-o provoacă o primisiune încălcată, fii atent la semnul lor zodiacal. S-ar putea să te ajute să te ferești de unii oameni care te-ar putea trăda.

Taur (20 aprilie - 20 mai)

Nu se poate avea încredere în Taur că va ajunge la un compromis sau că va fi înțelegător cu nevoile tale tot timpul. Vrea cu adevărat să fie alături de tine, dar știe și că este important să se pună pe primul loc.

Dacă este ceva foarte important pentru tine, Taurul este de încredere și îți va fi devotat ție și oricărui lucru de care ai nevoie.

Dar Taurul este, de asemenea, puternic și determinat, așa că nu profita de el și de încrederea luu. În caz contrar, nu va mai face niciodată compromisuri cu tine.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii sunt afectuoși și blânzi, așa că, în mod evident, te vei trezi că vrei să-ți descarci sufletul în fața lor. De asemenea, sunt curioși din fire, așa că nu te vor opri odată ce ai început să te descarci. Dar această curiozitate alori merge mână în mână cu plăcerea de a fi la curent.

Femeia Gemeni este regina bârfelor. Așa că ai grijă, Gemenii nu pot fi întotdeauna de încredere dacă le ceri să păstreze un secret doar pentru voi doi.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Nu se poate avea încredere în Balanță că va spune tot adevărul. Ea va minți direct pentru a evita confruntarea.

Ea va minți pentru a menaja sentimentele altcuiva și pentru a evita un conflict și mai mare, iar uneori asta înseamnă să nu spună tot adevărul. Asta o face rea? Depinde cum percepi tu.

Săgetător (22 noiembrie - 21 decembrie)

Săgetătorul nu poate fi întotdeauna de încredere că se ține de cuvânt. Așa că, din păcate, nu fi surprinsă dacă îți promite ceva și apoi nu se poate ține de cuvânt.

În același timp, nu îl învinovățiți pentru asta, pentru că va face tot ce poate pentru a-și atinge obiectivele. Doar că de multe ori obiectivele lui sunt prea mari pentru a le îndeplini. Este o persoană ocupată. Și distractivă. Dar chiar atât de demnă de încredere.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 VIDEO Frate, nu ți-ai dori să trăiești așa ceva... Ce o fi fost în capul piloților?

3 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

4 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

5 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”