Patru zodii imposibil de citit. Poți ști ce gândesc numai dacă vor ele

Patru zodii imposibil de citit. Poți ști ce gândesc numai dacă vor ele

Unii oameni sunt adevărați maeștri în a-și stăpâni sentimentele. Chipul implacabil nu lasă loc de interpretări. Nu știi ce gândesc și nici care ar putea fi următoarea mișcare. Sunt cunoscuți drept ”poker face”.

Este o artă să nu arăți lumii ceea ce gândești

Ne luăm această fațadă când nu vrem ca ceilalți să ne intuiască gândurile. Cu toate acestea, astrologia are niște chei care pot descuia misterul.

Anumite zodii au acest talent nativ de a-și ascunde magistral emoțiile. Ele sunt semnele care nu pot fi ”citite”.

Uneori, aceste persoane sunt catalogate reci. În final, totul se rezumă la vulnerabilitate. Unii se protejează de ea, alții o întâmpină călduros și învață să stea la masă cu ea.

A fi greu de citit este un talent și, de obicei, este unul născut din durere.

Dacă ai fost rănit, s-ar putea să știi cum este să te închizi din punct de vedere emoțional. Probabil ai devenit expert în a ridica ziduri; ceva care să arate lumii că nu ești cineva care poate fi păcălit... din nou.

Acestea sunt zodiile greu de citit

Vărsător (20 ianuarie - 18 februarie)

Vărsătorul este creativ, independent și detașat

Vărsătorul este creativ, independent și detașat

În cazul Vărsătorului, ar trebui să știm dinainte că această zodie este deja una dintre cele mai reci și cele mai crude semne zodiacale care există. În timp ce discutăm de persoane care-și pot afișa o față impenetrabilă, află că Vărsătorul nici nu are așa de multe emoții pe care să și le mascheze. Pentru el, este ușor să ignore instinctul de a reacționa. Este un semn rece de aer, imposibil de citit, distant și neprietenos. Cu toate acestea, irezistibil. Are un mister care atrage ca un magnet.

Capricorn (22 decembrie - 19 ianuarie)

Reprezinta înțelepciunea și maturitatea, este semnul țelului greu de atins și al ambiției

Reprezinta înțelepciunea și maturitatea, este semnul țelului greu de atins și al ambiției

Nu vei putea niciodată să citești Capricorn pentru că el este o persoană relaxată, atât profesional, cât și personal. Exaltarea emoțională nu este pentru el, nu îi este deloc greu să arate detașat fiindcă este! Capricornul se simte acasă în medii formale, unde nu se discută sentimente. Vede emoția ca pe o slăbiciune și nu-și dorește să se expună astfel în fața tuturor.

Când îi vei cere ceva, va executa cu precizie militară. N-ar reuși asemenea performanțe, dacă s-ar lăsa pradă sentimentelor. Nu știi dacă te place, însă îți arată clar dacă nu te place. E un semn onest, care nu se supune obiceiurilor doar pentru că ”așa se face”. Lucrează de minune sub presiune sau contracronometru.

Gemeni (21 mai - 20 iunie)

Gemenii duc comunicarea la rang de artă

Gemenii duc comunicarea la rang de artă

Zodia maestră la a-și ascunde sentimentele, nimeni n-o egalează. Nu contează ce se întâmplă, l-a prins nevasta cu amanta, vine sfârșitul lumii, orice s-ar întâmpla, dacă nativul din Gemeni nu vrea, nu vei afla. Este un as la a face diversiuni, a ascunde, a manipula. Citești pe chipul său ce vrea el să citești. Este semnul de aer dual, care-ți poate face multe probleme. Dacă ar exista un podium al celor mai manipulatoare semne, nativul din Gemeni urcă pe prima treaptă, fără doar și poate, atenționează astrologii americani.

Balanță (23 septembrie - 22 octombrie)

Balanța este diplomată, amabilă, sociabilă, dar rece

Balanța este diplomată, amabilă, sociabilă, dar rece

S-o spunem pe șleau: este zodia care te-a păcălit chiar de la început. Are reputația de om bun, asta până ajungi să-i ceri o favoare. Ceva personal. Balanța nu acceptă să dezvăluie informații și evită confruntările. Vei vedea o latură a sa glacială, atât de intensă, încât te vei întreba dacă e uman. Joacă rolul unei persoane amabile, însă este falsă și imposibil de citit.

Desigur aceste laturi ies la suprafață ocazional și pe rând, însă ele sunt zodiile cele mai calculate. Cu sânge rece, evită să-și arate adevăratul sine.

Foto: Pixabay

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă