„Pavel, victima unui joc subteran”, conspirația lui Ciutacu, Gușă și Cristoiu, confirmată de Sputnik

„Pavel, victima unui joc subteran”, conspirația lui Ciutacu, Gușă și Cristoiu, confirmată de Sputnik

Cozmin Gușă, Victor Ciutacu și Ion Cristoiu au alimentat în ultimele zile teoriile conspirației privind infectarea cântărețului Marcel Pavel cu COVID 19. Teoriile lor au fost preluate de site-urile specializate în fake news, precum Sputnik sau Ortodoxinfo, scrie Newsweek .

Conform unor surse din sistemul medical, starea lui Marcel Pavel s-a înrăutățit, artistul fiind ajutat să respire cu masca de oxigen și are dureri musculare din cauza infecției cu COVID 19. 

Cu toate acestea, ignorând toate evidențele medicale, Cozmin Gușă susține că Marcel Pavel:

„Este víctima unui joc subteran si a unei farse. Vedeți cât de isterizați au devenit oamenii, totul exemplificat prin ceea ce i se întâmplă lui Marcel Pavel.

A avut 2 teste care au ieșit negative. Nici în acest moment, Marcel Pavel nu are nici un simptom de coronavirus, dar are o dublă pneumonie.

Se simte foarte prost, dar nu pe motiv de coronavirus. A fost obligat să semneze un act că nu vorbește cu presa.

El nu are coronavirus, totul e o mascaradă. Nimeni din familia lui nu s-a infectat.

Oamenii care l-au testat pe Marcel Pavel au fost bucuroși să constate că el nu are coronavirus”.

În sprijinul afirmațiilor lui Gușă vine chiar Marcel Pavel, care, după ce le-a mulțumit medicilor pentru profesionalismul cu care l-au îngrijit, a declarat că nu știe dacă există COVID 19 sau nu. 

Ciutacu și Cristoiu, creditați de site-urile consacrate în fake news

În sprijinul teoriei conspirației pun serios umărul sie-urile care care promobează știrile false pe filiera rusă. Iată ce scriu cei de la Sputnik, acolo unde Victor Ciutacu este preluat în mod constant:

Cunoscutul jurnalist și realizator Victor Ciutacu aruncă o adevărată bombă: Marcel Pavel a filmat și șa alte două mari televiziuni dar… despre acelea se tace – deci nu există cazuri de coronavirus? Sau e vorba de o mare făcătură?

„În săptămâna în care se presupune că a dat coronavirus în stânga și-n dreapta, Marcel Pavel nu a filmat doar în Antena 1, ci și în Pro TV și Kanal D”, atrage atenția Ciutacu, care întreabă: ”Ăia-s mai rezistenți la Covid sau cele două trusturi încă nu au semnat parteneriatele media cu luptătorii împotriva virusului ucigaș și își țin angajații-n geam, să-i vadă lumea sănătoși?”.

Sigur, aluzia este evidentă – iar Ciutacu nu este singurul care o spune. Recent, analistul Cozmin Gușă a avansat ipoteza unei mari făcături: ”Ce-i totuși cu prostia și “maimutzăreala” asta excesivă, clădita pe boala (raportată fals!) și faima unui mare artist român??! Desigur, face parte din “arsenalul” de fapte prin care trebuie să fim convinși că trebuie să prelungim starea de alerta...”, este concluzia site-ului Sputnik, specializat în fake news controlat de Rusia.

În completarea informațiilor absurde este preluat și un comentariu al lui Ion Cristoiu, în care acesta spune că este vorba despre ”o nouă diversiune pentru relansarea pandemiei”.

Aceleași informații sunt preluate și de Ortodoxinfo, site închis de mai multe ori de către autoritățile române în perioada stării de urgență pentru răspândirea de informații fake news.
 
Una dintre știrile fake news pentru care a fost închis ortodoxinfo.ro a fost : "Se pregătește omorârea pensionarilor în lagăre" 

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Încep să apară dezvăluirile „hard” despre „fratele” Tate în presa tabloidă britanică

2 Pesedistul Bădălău despre șefa CNI: Fă, mânca-mi-ai …(cuvânt obscen)…dacă nu te calc în picioare, dacă nu îmi dai sala de sport.”

3 Cea mai tare imagine cu noul președinte al Cehiei!

4 Amantlâc cu iz de telenovelă / Oana Zăvoranu a chemat Poliția acasă, după ce a descoperit ce face Ashraf

5 Foarte interesant!