Pe ăsta i l-o fi dat Guvernul lui Vâlcov?

Pe ăsta i l-o fi dat Guvernul lui Vâlcov?

Pe ăsta i l-o fi dat Guvernul lui Vâlcov?

Vâlcov a fost scos definitiv de sub control judiciar! Apelul DNA a fost respins marți! Nu întâmplător, Inspecția Judiciară se află la Dolj! Dăncilă îl va scoate din țară pe 22 mai!

Cererea i-a fost admisă la Tribunalul Dolj, iar Curtea de apel Craiova a menținut-o: «Soluția pe scurt: În temeiul art. 425 ind. 1 alin.7 pct.1 lit. b C.p.p. respinge, ca nefondată, contestaţia declarată de M.P.-P.Î.C.C.J.-D.N.A., împotriva încheierii din data de 09 mai 2018 a Tribunalului Dolj în dosarul 43049/3/2015/a22. Cheltuielile judiciare vor rămâne în sarcina statului. Definitivă. »

Vâlcov a fost deja condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare. La completul de trei de la Curtea Supremă. Și mai este judecat în două dosare. Unul se judecă la Craiova, celălalt, la Târgu-Jiu.

Sursele spun că Vâlcov ar putea fi vizat și într-un posibil dosar al fiului lui Dragnea, cu niște societăți pe care le preluaseră niște interpuși ai lui Vâlcov. 

Mai multe surse convergente spun că Vâlcov ar fi depus în instanță un document de la Guvern care atestă faptul că va pleca într-o delegație condusă de Viorica Dăncilă pe 22 mai.




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

4 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

5 Foarte interesante amănunte...