Pe față, fără jenă! SIE, intervenție brutală pentru a-și pune șef la PSD!

Pe față, fără jenă! SIE, intervenție brutală pentru a-și pune șef la PSD!

Pe față, fără jenă! SIE, intervenție brutală pentru a-și pune șef la PSD! Da, oameni buni, este ceva care se întâmplă sub ochii noștri! Și explică multe dintre enigmaticele lucruri aparent ciudate petrecute în ultimul timp. Gabriel Vlase, șeful SIE, îl pune pe amicul său Marcel Ciolacu, șef la PSD! Și vine și Mihai Tudose, la rândul său amic intim cu cei doi. Gabriel Vlase a fost crescut de Viorel Hrebenciuc, intimul prințișorilor arabi deveniți miliardari în România sub regimul PSD. Fotografia cu Marcel Ciolacu și Omar Hayssam la vânătoare este deja clasică.

Și Marcel Ciolacu și Gabriel Vlase au făcut marcaj la Dragnea în ultimii trei ani. Ciolacu apare în pozele de la Belina, pe post de băiat care dă la vâsle, în barca unde mai erau Dragnea și Grindeanu. Vlase i-a însoțit pe Dragnea și țiitoare în celebra ieșire a celor doi în Elveția. La doar câteva zile, președintele Iohannis l-a nominalizat la șefia SIE.

Cine a fost „porumbelul curier” între Ciolacu și Dăncilă? Ionel Arsene, alt personaj dubios care i-a făcut marcaj lui Dragnea în ultimii ani...
Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Cifrele ultimului sondaj de pe masa PSD. Se prefigurează o mare surpriză

2 VIDEO Fugarul Rizea prezintă una dintre schemele prin care s-a devalizat România

3 Ce șanse mai sunt să fie amânate alegerile parlamentare din 6 decembrie / De ce a aruncat președintele pisica pe…

4 Trendul din sondaje: PNL începe să scadă, PSD, staționar / USR PLUS e pe creștere, Pro România se scufundă

5 VIDEO „Este o combinație de neomenie cu prostie rară” / CTP îl calcă-n picioare pe Orban după numirea fostului p…