Pedofilul din Capitală a fost prins

Pedofilul din Capitală a fost prins

Pedofilul care a agresat, vineri dimineață, doi copii în lift, într-un bloc din București a fost prins de polițiști, anunță Digi24.

 Pedofilul căutat de patru zile a fost prins de polițiști. El a fost deja audiat și, potrivit primelor informații, și-a recunoscut fapta. Bărbatul este acuzat că a agresat doi minori într-un lift, dintr-un bloc din Capitală. 

Oribila întâmplare căreia i-au căzut victime cei doi fraţi a avut loc într-un bloc din Sectorul 6 al Capitalei. Pentru că tatăl copiilor era la serviciu, iar mama internată în spital, băiatul şi fetiţa au fost lăsaţi în grija unei prietene de familie. La un moment dat, cei mici au mers acasă, foarte aproape, să ia o pungă cu cereale. La întoarcere, au fost acostaţi de individul necunoscut, în lift.

Individul nu a avut probleme să intre în scara blocului. Blocul în care s-a produs teribilul incident nu are interfon, aşa că bărbatului i-a fost foarte uşor să intre în spatele copiilor şi, mai apoi, să-i urmărească până la lift. 

Cei de la IML au confirmat că nu a avut loc un raport sexual.


Citește și:

populare
astăzi

1 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

2 VIDEO Atac cu rachete fără precedent al Ucrainei împotriva Rusiei

3 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

4 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

5 Foarte interesante amănunte...