Pedofilul Jeffrey Epstein ținea în fortăreața sa un portret bizar al lui Bill Clinton

Pedofilul Jeffrey Epstein ținea în fortăreața sa un portret bizar al lui Bill Clinton

Jeffrey Epstein avea un portret bizar al fostului său prieten, Bill Clinton, îmbrăcat într-o rochie. Tabloul se afla în conacul său din Manhattan, dezvăluie DailyMail.

Tabloul a fost fotografiat în secret în impresionantul conac al lui Epstein, evaluat la 77 de milioane de dolari, în octombrie 2012, de către doi vizitatori, care aveau să-i propună o afacere.

Cei doi au fost șocați să vadă acel tablou, înfățișându-l pe fostul președinte într-o postură ciudată, cu rochie albastră, pantofi cu toc roșii, șezând pe un fotoliu din biroul Oval și arătând sugestiv spre orice persoană ar fi intrat pe acel hol unde se afla scara ce ducea în „paradisul” unde pedofilul își ducea victimele adolescente.

Rochia aduce aminte și de Monica Lewinsky, interna cu care Bill a avut o relație sexuală și care a prezentat ca probă o rochie albastră, dar seamănă și cu rochia purtată de Hillary Clinton la Kennedy Center Honors din 2009.

Tabloul original se numește „Parsing Bill” și este al artistei australiano-americană Petrina Ryan-Kleid. Nu este clar dacă Epstein a cumpărat pânza sau avea o copie după originalul expus de pictoriță la expoziția ei de diplomă când a absolvit, în 2012, New York Academy of Art.

Epstein și Clinton au fost cândva prieteni, călătorind deseori împreună cu avionul privat al finanțatorului, un Boeing 727, poreclit Lolita Express, după romanul lui Vladimir Nabokov, despre un profesor obsedat de o fetiță de 12 ani, aluzie la relațiile perverse ale lui Epstein cu minore.

Mass-media a dezvăluit că Bill Clinton a fost în casa lui Epstein din Manhattan și o fi văzut tabloul. Însă fostul președinte a negat că a vizitat vreo proprietate a miliardarului.

Donald Trump, care și el a fost văzut și fotografiat cu finanțatorul, pune la îndoială afirmația lui Clinton.

Luna trecută, biroul fostului președinte a emis un comunicat prin care se precizează că Bill Clinton nu știa nimic despre relațiile lui Epstein și a întreprins doar patru deplasări cu el în 2002 și 2003.

Însă jurnalele de zbor arată că a fost de cel puțin 26 de ori la bordul aeronavelor lui Epstein.

Sinuciderea lui Jeffrey Epstein în închisoare, unde aștepta să fie judecat pentru trafic de minore și relații sexuale cu minore, când ar fi trebuit supravegheat pentru tentativă de suicid, a bulversat societatea americană.

Raportul medico-legal arată ruperea unor oase ale gântului pe care experții au întâlnit-o în „numeroase cazuri de strangulare implicând un criminal”, decât în autospânzurare.



Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa