Penalul a FUGIT! E torpilat rău în PIFOMETRU! Citiți ce spune, aproape că DELIREAZĂ!

Penalul a FUGIT! E torpilat rău în PIFOMETRU! Citiți ce spune, aproape că DELIREAZĂ!

Scriem această știre pentru a-l face pe șobolan să dea un semn după veștile de astăzi! Ce faci bărbate, te-ai dat la fund, ca „viteazu'”, ca de obicei? Ți-a amuțit feisbuku?

Nici măcar la ăia unde-ți verși balele nu câcâi ceva? Sau ești la tăticul Erdogan, la vilă, la o mică „operație”?

UPDATE/Gata, a ieșit din vizuină! Dar e lovit rău în pifometru, aproape că delirează! Iată ce a postat pe  Facebook:

„M-am tot intrebat azi de ce toata Propaganda Securitatii a reincalzit brusc ciorba cu mine cercetat pentru stergerea datoriilor Rompetrol???

Sunt eu atat de important ca sa inventezi lucruri care evident sunt complet idioate - cum ar fi ca noi am sters vreo datorie desi scrie clar si in lege si in HG ca e vorba de vanzarea de actiuni ale statului / sau ca eu negociam in Turcia in 2015 dupa operatie memorandumul semnat in 2013/ sau ca Guvernul Ponta a sters datoriile care nu mai exista din 2010 - motiv pentru care DIICOT a si inculpat niste fosti ministrii/ cel mai comic e cu "Ranchul" lui Erdogan la care am fost eu de parca era vorba de George Bush Jr si Turcia si Texas ( sau Ankara si Astana) sunt acelasi lucru!

Nu - de data asta miza nu sunt eu, ci faptul ca CEFC (cea mai mare companie privata din China cu investitii de zeci de miliarde in toata lumea) a vrut sa cumpere Kazmunaygas (inclusiv Rompetrol) si sa investeasca in amarata noastra de Romanica peste 2 miliarde facand aici un hub energetic regional!

Iar Securitatea (prin Propaganda lor descoperita) nu vrea sa se faca in tara noastra alte investitii decat cele controlate total de ei! Deci e vorba despre bani si politica! Iar de pierdut o sa piarda iar... Romania!"



Citește și:

populare
astăzi

1 PSD și PNL vor avea candidați separați la București: Gabriela Firea și Sebastian Burduja

2 O informație care dă fiori / Ce știe CIA despre intențiile Rusiei în Europa?

3 Piedone este pe punctul de a pierde inclusiv Sectorul 5... E disperare mare printre acoliții lui... Deh, s-a schimbat joaca...

4 AUDIO Numele lui Coldea, într-un nou scandal. Anca Alexandrescu a difuzat înregistrări depuse la DNA

5 Surprize în noul sondaj realizat de INSCOP la comanda News.ro