Penalul a rămas cu limba în CU...L lui Erdogan! Mai mult, a ajuns să citeze din „Proasta lu' Ponta”!

Penalul a rămas cu limba în CU...L lui Erdogan! Mai mult, a ajuns să citeze din „Proasta lu' Ponta”!

Victor Ponta, deputat român, membru PSD și fost prim ministru al României, își continuă delirul pro Erdogan și pro Turcia pe pagina sa de  Facebook . Mai mult, pentru că nu mai exista niciun motiv real pentru a-și satisface dorința de a-i mai da o limbă în c...r lui Erdogan, Jigodia Națională a României și-a inventat un lait-motiv dintr-un „articol” scris de „Proasta lu' Ponta”! Fraților, ăsta e caz clinic deja...

Noul DELIR PRO TURC/Erdogan:

„Pentru toti cei care spun ca ce ne intereseaza pe noi Turcia ( sau se bucura ca "are probleme Erdogan") va pun la dispozitie o scurta dar fff corecta analiza economica despre INTERESUL ROMANIEI !!! ( facuta de colega mea Ioana Petrescu)

Turcia este cel mai mare partener comercial din afara UE al tarii noastre/ este calea principala de comert a Romanie spre Asia ( fie navala prin Bosfor fie rutiera) / singurul partener NATO puternic in Marea Neagra ( dupa incidentul de la Sofia nu cred ca are rost sa mai vorbim de relatia cu Bulgaria o perioada) / un investitor important in zona intreprinderilor mari ( exemplu ARCTIC GAESTI) dar si a IMM urilor/ etc ! Deci cand facem ( si fac ) analize despre Turcia ma gandesc in primul rand la influenta si consecintele asupra Romaniei!

Noi suntem orbi si refuzam sa analizam Europa in care traim azi :
- aflata inca intr-o crestere anemica si nesustenabila dupa criza economica si financiara,
- naucita de BREXIT,
- satula de Grecia dar si de Ucraina
- uluita de criza bancara din Italia
- uimita de situatia politica din Spania si Austria
- iritata de pozitia tarilor din Grupul de la Visegrad ( Polonia, Ungaria, Cehia si Slovacia)
- slabita de razboiul sanctiunilor reciproce cu Rusia,
- privind resemnata la cresterea mesajelor gen "Donald Trump" in SUA - asteptand cu teama alegerile din primavara din Franta cu Marine LePen in pole position!!!

Si care e planul Romaniei?!? Noi plutim intr-o lume doar a noastra, preocupati doar de razbunari meschine si razboaie civile absurde!

Tehnocratii nu ar fi in stare sa gestioneze tara nici daca toate aceste probleme nu ar exista - dar acum traim intr-o lume mult mai impredictibila si plina de provocari decat in mod obisnuit!!! Si exact cand ai nevoie mai mult de viziune si lideri adevarati noi ne bucuram cum ii distrugem pe toti cei capabili si ne conduc incompetentii si limitatii impusi de "Propaganda" securista!”



Citește și:

populare
astăzi

1 Dezvăluiri despre culisele unor negocieri secrete care ar fi putut termina demult războiul din Ucraina / Putin și Zelenski au fost dispuși să ia în cons…

2 Un text dur și fără perdea despre ce se întâmplă acum în Ucraina și în „lumea civilizată”

3 Hărți care dau fiori / Victoria Rusiei în Ucraina ar avea consecințe devastatoare pentru apărarea NATO. România, printre țările aflate în pericol

4 VIDEO Unde o fi plecat așa intempestiv Nicușor Dan?

5 Foarte interesante amănunte...