Penalul a TURBAT!

Penalul a TURBAT!

Penalul României fugit în Turcia a turbat! Simte, probabil, că se apropie funia de par. Și că Ghiță a rezistat destul. Votul pentru MRU de marți din Parlament l-a scos din minți! După ce duminică seara l-a jignit gratuit și înt-un mod josnic pe Iohannis, luni s-a dezlănțuit la adresa peneliștilor. Ignorând iar, ca și în cazul acuzelor la adresa lui Iohannis, multe date. El a ales să rămână cu minciuna și dezbinarea României, după cum se vede.

”Fapte : 
- 9 Februarie 2012 - guvernul Mihai Razvan Ungureanu este investit cu votul a 237 parlamentari apartinand PDL, UDMR, UNPR si Grupul Minoritatilor Nationale
- 27 Aprilie 2012 - guvernul Mihai Razvan Ungureanu este demis cu votul a 235 parlamentari apartinand PSD, PC si PNL 
- 9 Decembrie 2012 - PNL obtine cel mai mare numar de parlamentari dupa 1989 (candidand in cadrul USL si fiind la guvernare dupa demiterea guvernului Ungureanu)
- 30 iunie 2015 - PNL voteaza pentru numirea lui Mihai Razvan Ungureanu in functia de Director SIE

CINE SUNT TRADATORII? CINE A MINTIT IN 2012? CINE SUNT CEI CARE AU FOST ALESI PARLAMENTARI SPUNAND CA LUPTA IMPOTRIVA LUI MRU SI A OAMENILOR LUI BASESCU??? 
Acum raspunsul este foarte clar si simplu! Orice alt comentariu e inutil! Imi este mie rusine de rusinea care ar trebui sa le fie lor!”, a zbierat PENALUL pe Facebook.

Cum zice el, fără comentarii...




Citește și:

populare
astăzi

1 Maneaua care a înnebunit planeta. Melodia este în centrul unei controverse uriaşe

2 Justiția din Ro a comis-o din nou! Asta e din aia jegoasă, făcută în nesimțire!

3 Așa o fi?

4 VIDEO Asta cu cei doi militari ucraineni de origine română, tată și fiu, o fi adevărată?

5 Sondaj Avangarde / Firea a început să recupereze teren... Piedone, în cădere liberă