Penalul PLAGIATOR, atac IMUND la Mircea Dumitru! La RTV Ghiță, bineînțeles!

Penalul PLAGIATOR, atac IMUND la Mircea Dumitru! La RTV Ghiță, bineînțeles!

„Îl știu pe unul singur, noi, oamenii politici, îl numim ”Sluga”. Pot să precizez cine l-a sunat și i-a spus să vină la mine la birou, dar mi-e silă. Omul răspunde când e sunat. El e, ierarhic, disciplinat. A ajuns rector pe vremea lui Băsescu, a venit și la mine, e unul fără cap, o moluscă.”, a declarat Jigodia Națională la tembeliziunea „fratelui” Ghiță, RTV, la scurt timp după remanierea anunțată de Dacian Cioloș, făcând trimitere directă la cel care a avut curaj să-l declare plagiator împotriva unui întreg SISTEM de complicități care-l apăra, rectorul Universității București, Mircea Dumitru.

„Suntem un câmp de încercări: ia, să vedem, poate fi România condusă de niște ciudați pe care nu i-a votat nimeni și care nu răspund în fața nimănui? Sper să nu mai facă acest experiment și în alte țări.Mi se pare o caricatură de guvernare, e un timp pierdut, bani pierduți pentru România. Dacă îl propune PNL pe Dacian Cioloș premier, nu e nicio problemă. Actuala guvernare seamănă cu cea a lui Emil Boc din 2009. Cei care mă atacă, din guvern, sunt niște proști, nu știu diferența între fonduri structurale de coeziune și fonduri pentru agricultură. Eu și cu Tăriceanu suntem singurii care mai facem Opoziție, și un pic cei de la PMP.”, a spus mai spus Penalul PLAGIATOR la România TV.

”Nu e nici de imagine, nici de fond. A schimbat niște miniștri necunoscuți cu unii la fel sau mai slabi. E o catastrofă administrativă. Dacă se mai schimbă mult până în noiembrie, nu-i învață nici portarii, nici șoferii de la minister. N-a plecat Irimescu, pentru că nu s-au dat subvențiile, nu a plecat Prună de la KGB. E o catastrofă pe care o să o decontăm toți în 2017-2018.

Îl știu pe unul singur, noi, oamenii politici, îl numim ”Sluga”. Pot să precizez cine l-a sunat și i-a spus să vină la mine la birou, dar mi-e silă. Omul răspunde când e sunat. El e, ierarhic, disciplinat. A ajuns rector pe vremea lui Băsescu, a venit și la mine, e unul fără cap, o moluscă.”, a mai spus Jigodia Națională.

Ce imbecil sinistru! A uitat, scârnăvia, de cererea pe care cu mânuța lui de... a făcut-o, imediat după pierderea alegerilor, omului pe care acum îl jignește? Dovada, mai jos...




Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

3 Document secret rusesc obținut de Washington Post

4 Foarte interesante amănunte...

5 Foarte interesante amănunte...