Penalul, UMILIT de Lavinia Șandru! Amănunte INCENDIARE!

Penalul, UMILIT de Lavinia Șandru! Amănunte INCENDIARE!

Într-un mesaj publicat, marţi, pe Facebook, Lavinia Şandru, lucrătoare la Realitatea TV, fosta soție a lui Darius Vâlcov, aminteşte cum, în 2006, Ponta curta Partidul Iniţiativa Naţională (PIN), proaspăt creat de Cozmin Guşă, ca o modalitate de „şantaj pueril” la adresa vechilor lideri PSD, pe care îi ameninţa că ar putea pleca în noua formaţiune politică împreună cu tinerii social-democraţi.

„Victor Ponta îşi retrăieşte pubertatea politică. Se bagă singur în seamă, autopropunându-se şef de clasă, face glume proaste şi se răzbună dacă nu-i ies combinaţiile. Peste Victor Ponta au trecut degeaba 10 ani. A fost prim-ministru şi şef de partid pentru că a ştiut cum să bată din picior, la momentul oportun. În vara anului 2006, la un an după ce împreună cu Cozmin Guşă, creasem PIN, cu credinţa că vom oferi o alternativă la clasa politică, insistentul Victor Ponta ni se prezenta drept tânărul rebel, suprasaturat de dinozaurii PSD. Voia în PIN, de mână cu Daciana. Revoluţia tinerilor politicieni, viitor de aur, reforma politică… Avea grijă însă ca toate demersurile lui să ajungă la urechile lui Hrebenciuc. Practica, de fapt, un şantaj pueril la adresa liderilor: dacă nu-mi daţi o funcţie serioasă, plec cu tot tineretul, iar PSD va rămâne un partid de fosile comuniste. Hrebenciuc a tras sforile necesare, iar Victor Ponta a ajuns vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor. Era, deci, septembrie 2006. Nu i-au mai mirosit fosilele, n-a mai vrut revoluţia tinerilor. A tăcut. Azi, Hrebenciuc nu mai e la butoanele PSD, dar Ponta încă bate din picior pentru a obţine o altă funcţie importantă în stat. Promite câte-n lună şi-n stele, căci promisiunile sunt gratis. Pubertate politică perpetuă” este mesajul Laviniei Şandru.





Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”