Penalul Vâlcov prinde tupeu! Atac la Președintele țării

Penalul Vâlcov prinde tupeu! Atac la Președintele țării

Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Dăncilă, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupție, a lansat vineri un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Vâlcov a postat pe Facbook un clip în care șeful statului apare în ipostaza ”leneșului de la Cotroceni”, fiind asemănat cu leneșul din Zootopia. Mesajul se vrea o ironie la adresa celebrului răspuns – ”ha, ha, ha” – dat de Klaus Iohannis când a fost întrebat dacă îi este frică de suspendarea cu care îl amenință Liviu Dragnea.

”Ce vocal a devenit “lenesul” de cand i-a fost taiat bugetul pentru al doilea bucatar din alaiul prezidential! ? ? ? #incetincetisor”, a scris Vâlcov în descrierea montajului video postat pe Facebook.

 

Este al doilea atac lansat de Vâlcov împotriva lui Iohannis în ultimele două zile. Pe 29 august, consilierul premierului a postat pe Facebook o fotografie editată în care președintele rupe harta României. Vâlcov a scris și un mesaj pe fotografie: “Cât poţi să fii de ticălos să vorbeşti de blocarea plăţilor pentru crescătorii români afectaţi de pesta porcină, atâta timp cât tu eşti cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceştia!?”

 Sursa: g4media.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa se scrie istoria, oameni buni, din lucruri mărunte și neștiute...

2 Document secret rusesc obținut de Washington Post

3 Ucraina a încălcat „linia roșie nucleară” a Rusiei? / Culisele unui atac ucrainean asupra unei ținte-cheie din Rusia

4 Misterioasa navă iraniană care s-a întors ieri, subit, după trei ani, acasă

5 Foarte interesante amănunte...