Penalul Vâlcov prinde tupeu! Atac la Președintele țării

Penalul Vâlcov prinde tupeu! Atac la Președintele țării

Darius Vâlcov, consilier de stat al premierului Dăncilă, condamnat în primă instanță la 8 ani de închisoare cu executare pentru corupție, a lansat vineri un nou atac la adresa președintelui Klaus Iohannis.

Vâlcov a postat pe Facbook un clip în care șeful statului apare în ipostaza ”leneșului de la Cotroceni”, fiind asemănat cu leneșul din Zootopia. Mesajul se vrea o ironie la adresa celebrului răspuns – ”ha, ha, ha” – dat de Klaus Iohannis când a fost întrebat dacă îi este frică de suspendarea cu care îl amenință Liviu Dragnea.

”Ce vocal a devenit “lenesul” de cand i-a fost taiat bugetul pentru al doilea bucatar din alaiul prezidential! ? ? ? #incetincetisor”, a scris Vâlcov în descrierea montajului video postat pe Facebook.

 

Este al doilea atac lansat de Vâlcov împotriva lui Iohannis în ultimele două zile. Pe 29 august, consilierul premierului a postat pe Facebook o fotografie editată în care președintele rupe harta României. Vâlcov a scris și un mesaj pe fotografie: “Cât poţi să fii de ticălos să vorbeşti de blocarea plăţilor pentru crescătorii români afectaţi de pesta porcină, atâta timp cât tu eşti cel care ai amânat rectificarea bugetară prin care Guvernul alocă 110 milioane de lei pentru aceştia!?”

 Sursa: g4media.ro

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Zvonuri...

2 Urlă Orban că i-au luat „dușmanii” partidul? Nu, știe că dosarele de la DNA ale Camarilei vor ieși pe piață cu…

3 Așa o fi?

4 Un nou cal troian al Rusiei? / Dezvăluiri despre cel care ar putea produce marele șoc în Europa câștigând președ…

5 Așa e! Aceste două cocini ar trebui închise! Iar imbecilii care i-au intoxicat pe români detestați public