PENIBIL/Corina „Pussy” Crețu pusă de Penal să ATACE Guvernul Cioloș! Se face de RÂS la Bruxelles-surse guvernamentale

"Comisarul Corina Cretu se face de ras la Bruxelles cu aceste interventii adresa guvernului, Comisia Europeana stie ca un comisar nu se amesteca actul guvernamental din statele membre", au declarat pentru HotNews.ro surse guvernamentale dupa ce Cretu a criticat guvernul, printr-o scrisoare facuta publica, pentru intarzieri la fondurile europene pentru transport.

"Regretam ca nu a avut aceeasi atitudine profesorala si cu guvernul Ponta, care a amanat luarea deciziilor esentiale pe fonduri europene. Corina Cretu incalca toate cutumele Comisiei Europene, care arata ca scrisorile catre ministri nu se fac publice", au mai spus sursele citate.

Comisarul European pentru Politica Regionala, social-democrata Corina Cretu, i-a transmis, joi, o scrisoare ministrului Transporturilor, Dan Marian Costescu, in care se declara "ingrijorata de ritmul lent in pregatirea proiectelor" europene ale Romaniei pentru infrastructura de transport, derulate de companiile din subordinea Ministerului Transporturilor.

Corina Cretu (PSD) acuza intarzieri la proiectele de transport din perioada 2007-2013, precum si lipsa de noi proiecte pentru perioada 2014-2020.

Scrisoarea comisarului european (propus de PSD) vine pe fondul unei performante slabe a ministrului Costescu, acuzat de societatea civila pentru ritmul lent al proiectelor de investitii. Contextul e insa mai larg: ieri, mai multi ministri din guvernul Ciolos au atacat guvernul Ponta pentru performantele slabe din guvernarea 2012-2015.

Galerie foto și documente
Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Mircea Dușa

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Caracatița asta evadează ca-n filme dintr-un borcan