Pentru ei nu există restricții!/După valul de români întorși din Italia, au început să vină autocarele din Spania

Pentru ei nu există restricții!/După valul de români întorși din Italia, au început să vină autocarele din Spania

În timp ce cursele terestre între Italia și România au fost sistate, autocarele din Spania continuă să aducă în țară numeroși compatrioți încărcați cu multe bagaje. Oamenii nu recunosc faptul că ar fugi de coronavirus, ci pretind că li s-au încheiat contractele, scrie  TimpOnline.ro .

Autocarul unei firme de transport internațional a adus în țară deja numeroși bistrițeni care au muncit în Spania. Încărcați cu multe bagaje, dintre care lăzi și plase întregi de portocale și lămâi, oamenii – majoritatea de pe Valea Someșului Mare – au declarat că s-au întors acasă fiindcă nu ar mai fi de lucru până în luna mai.

”Eu am lucrat la tăiat de vie în zona Madridului. S-a terminat. Am venit acasă că aici am de lucru la țară. Până în luna mai nu mai este de muncă în agricultură. Numai spaniolii mai au de arat și de pregătit terenul. Eu mi-am adus ulei de măsline, alții au adus portocale și lămâi. Am descărcat din autocar vreo 200 de kg numai pentru Rebra”, ne-a spus Vasile Scridonesi, care susține că, până să plece el din Spania, lumea nu a început să se teamă de coronavirus și nu a devastat magazinele ca în alte țări.

Citește articolul integral pe  TimpOnline.ro

Spania a trecut miercuri de pragul de 2.000 de persoane infectate cu coronavirusul Covid-19, dintre care mai mult de jumătate în capitala Madrid (1.024), în timp ce numărul deceselor provocate de acest virus a ajuns la 55.

Deocamdată, pentru românii veniți din Spania nu există nicio restricție, nici măcar izolarea la domiciliu.



Citește și:

populare
astăzi

1 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

2 „A fost așa toată durata zborului de patru ore”

3 Da, are 60 de ani și s-a calificat la concursul național de frumusețe Miss Argentina...

4 O nouă arestare la vârf în Rusia

5 VIDEO Surpriză totală / Cine ar fi „gurul” discipol al lui Gregorian Bivolaru săltat de mascați. Eugen Mârtz era invitat mereu la B1TV, la emisiunea Al…