Pentru Ponta și Năstase NUCLEARA vine din Panama? Personajul COMUN din DOCUMENTELE SECRETE!

Pentru Ponta și Năstase NUCLEARA vine din Panama? Personajul COMUN din DOCUMENTELE SECRETE!

Dumitru Constantin Iacov. Un personaj cu o avere fabuloasă! Nimeni nu și-a explicat până acum de unde a făcut acest cașcarete de doi lei un asemenea purcoi de bani. A explodat în spațiul public la scurt timp după ce Adrian Năstase a pierdut puterea. A fost președinte și coleg cu Penalul României, Victor Ponta, în Consiliul de Administrație de la fostul club de fotbal FC Național. Odată venit la putere, Penalul României, care își petrecea weekend-urile de amor cu Țoapa cu Zurgălăi pe iahtul lui, l-a numit pe Iacov la șefia unei societăți de stat, SMART SA. De unde acesta a plecat cu scandal și, se pare, cu o tinichea de 500.000 de euro de coadă. Acum numele său apare în documentele  #PanamaPapers - Documentele panameze. Și ar avea legătură cu privatizarea Alro. Unde este legătura cu Năstase vă veți întreba. Pe bună dreptate. Păi uitasem noi amănuntul esențial: băiatul ăsta, Iacov, este din același sat cu Năstase, din Tărtășești, comuna Tărtășești, județul Dâmbovița... 

" Documentele îi mai listează pe oamenii-cheie din privatizarea Alro, afacere anchetată de procurori pentru corupţie, şi arată cum s-au reprofilat apoi în alte afaceri cu minerale şi gaze naturale. Alţi afacerişti de top din România, pe care RISE Project îi va prezenta în zilele următoare, au fost clienţii casei de avocatură din Panama.", se arată în materialul prezentat de Rise Project.

 













Citește și:

populare
astăzi

1 Bilanțul după trei luni al noului comandant al Forțelor Armate Ucrainene: Armata lui Putin sângerează din greu, dar câștigă încă teren

2 Cea mai mare notă luată de Piedone în viața lui a fost un 6...

3 STENOGRAME „Eugen Mîrtz i-a inoculat victimei ideea că prin sexul anal a salvat-o de la moarte deblocându-i o chakră ce controlează punctele vitale”

4 Se întâmplă lucruri? / Se strânge robinetul?

5 „Au vrut ca o Ucraină epuizată, dar încă neînvinsă, să fie forțată să se așeze la masa negocierilor cu o Rusie epuizată, dar și neînvinsă”