Pepe Munoz și Celine Dion, inseparabili: Dansatorul povestește cum a cunoscut-o pe cântăreață

Pepe Munoz și Celine Dion, inseparabili: Dansatorul povestește cum a cunoscut-o pe cântăreață

Cântăreața canadiană Céline Dion și dansatorul ei Pepe Munoz par inseparabili. Tânărul spaniol de 32 de ani, al cărui nume a apărut pe prima pagină a tabloidelor din întreaga lume, a vorbit pentru prima dată în presă despre întâlnirea sa cu superstarul din Quebec, informează luni parismatch.com

Pepe Munoz este dansatorul lui Celine Dion în timpul actualului ei turneu european. Dar mai mult decât atât, acest frumos ''hidalgo'' are în comun cu vedeta din Quebec o pasiune nemărginită pentru modă. Lui Pepe îi place să facă schițe — unele chiar au fost publicate în revista Vogue — și asistă la prezentările unor mari creatori de modă. Cu toate acestea, chiar dacă cei doi artiști iubesc moda, dansul este cel care i-a reunit.

În urmă cu o lună, Pepe a primit un apel telefonic de la asistentul lui Céline Dion. Acesta i-a oferit un loc alături de divă pentru a dansa pe scenă în timp ce cântăreața interpretează melodia ''The Ballet''. ''I-am fost întotdeauna fan. Fără a fi obsesiv, întotdeauna am iubit muzica ei. I-am spus 'da', desigur, apoi am șters-o la sală să fac abdomene'', mărturisește el glumeț pentru revista Vogue.

Câteva zile mai târziu, Pepe a început să se antreneze chiar cu Celine. Și seară după seară, s-a construit complicitatea lor. ''Nu am de gând să vă mint, la început am fost panicat. (...) Dar, în mai puțin de cinci minute, ea te face să te simți în largul tău. Dacă faci parte din trupă, e ca și cum ești din aceeași familie".

Și de atunci ei sunt inseparabili. Cântăreței îi plac desenele lui — ea chiar ar fi plâns la descoperirea acestui talent ascuns — iar el apreciază compania divei. Atât de mult, încât o urmează peste tot. Cumpărături, restaurante, filmări! Pepe chiar îi schițează portrete. ''Schița mea preferată este cea în care ea poartă o rochie Rodarte'' (ținută pe care Celine Dion a purtat-o la prezentarea de modă a designerului italian Giambattista Valli).

În vârstă de 49 de ani, cântăreața și-a descoperit pasiunea pentru modă datorită stilistului ei, Law Roach. În acest sezon, cu Pepe Munoz pe străzile din Paris, ea pare să-și fi regăsit zâmbetul, după moartea soțului ei, René Angélil (în ianuarie 2016), care i-a fost și impresar. Ea are trei copii: René-Charles, de 15 ani, și gemenii Eddy și Nelson, în vârstă de șase ani.

Cântăreața a început la 15 iunie în Danemarca turneul european ''Celine Dion Live 2017'' care se va încheia pe 5 august în Marea Britanie. Acesta este cel de-al 12-lea turneu al artistei canadiene și promovează albumul de studio în limba franceză ''Encore un soir'', lansat în 2016.

AGERPRES


Citește și:

populare
astăzi

1 Horoscop luni, 18 martie. O zodie va fi trădată de cineva drag. Peștii vor avea parte de o surpriză

2 VIDEO Milionarul cu șase clase, o nouă aroganță

3 VIDEO Aproape interesant...

4 România construiește cea mai mare bază NATO din Europa

5 Pescobar a angajat-o pe noua Larisa