Percheziție în Capitală; director al unei grădinițe private, acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Percheziție în Capitală; director al unei grădinițe private, acuzat de rele tratamente aplicate minorului

Polițiștii bucureșteni au efectuat joi o percheziție domiciliară în Capitală, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului.

Potrivit DGPMB, două persoane au sesizat faptul că directorul unei grădinițe private din Capitală a exercitat acte de violență asupra unor copii înscriși în această instituție. Persoana vizată urmează să fie audiată la Secția 17 Poliție.

"Polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria sectorului 5, au pus în aplicare un mandat de percheziție domiciliară în municipiul București și un mandat de aducere, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de rele tratamente aplicate minorului. Din datele și probele administrate într-o cauză, întemeiată pe sesizările a două persoane, a rezultat presupunerea rezonabilă că directorul unei instituții particulare de învățământ preșcolar a exercitat acte de violență asupra a doi minori înscriși în programul de învățământ. Persoana vizată urmează a fi audiată la sediul Secției 17 Poliție", se arată într-un comunicat al Poliției Capitalei.

AGERPRES/(AS — autor: Iulia Carciog, editor: Georgiana Tănăsescu, editor online: Anda Badea)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Au fost antrenați de americani și canadieni / Cine sunt „sabotorii”, noul coșmar al Rusiei în Crimeea

2 Experţi şi foşti oficiali de la Pentagon au simulat un război din cauza Taiwanului: Pierderi grele atât pentru China, cât şi pentru Statele Unite

3 Un general ucrainean din GRU prins că a trimis Rusiei informații secrete a încercat să-i împuște pe anchetatori

4 Foarte interesante amănunte!

5 Pe orbita Pământului zboară două avioane spațiale misterioase...