PERCHEZIȚII acasă la patronul HEXI PHARMA și la mai multe sedii ale companiei

PERCHEZIȚII acasă la patronul HEXI PHARMA și la mai multe sedii ale companiei

Mai multe percheziții au loc în cursul zilei de sâmbătă la clădiri aparținând Hexi Pharma și acasă la patronul Dan Condrea, de unde polițiștii ridică documente și probe din spitalele unde au fost găsite nereguli, au anunțat surse judiciare pentru Mediafax. Poliția Română descinde sâmbătă la 25 de unități sanitare din București și alte 21 de județe, de unde ridică probe și înscrisuri, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunilor de zădărnicirea combaterii bolilor și falsificare sau substituire de alimente ori alte produse, informează IGPR.

Autoritățile însoțite de reprezentanți ai Ministerului Sănătății ridică documente de la sediul central Hexi Pharma din București și probe din biocizi de la depozitul din localitatea Mogoșoaia. De asemenea, au loc percheziții și la domiciliul patronului Hexi Pharma, Dan Condrea.

Echipe de polițiști de la Direcția Economică din cadrul Poliției Române și reprezentanți din Ministerul Sănătății se află la momentul de față în spitalele din Capitală dar și din țară, unde au fost găsite probe neconforme pe dezinfectanți în urma ultimelor verificări.

Perechezițiie sunt efectuate sub coordonarea Parchetului General și reprezintă prima acțiune de la începerea anchetei.

Procurorii Parchetului General au început urmărirea penală in rem pentru "zădărnicire a combaterii bolilor" şi "falsificarea şi substituirea de alimente sau alte produse" în cazul dezinfectanţilor din spitale, a anunţat, miercuri, Parchetul General printr-un comunicat de presă.

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Planeta Moldova / Poliţist fotografiat în timpul unui joc erotic: îmbrăcat în lenjerie de damă şi cu un morcov î…

2 O doctoriţă de la SMURD Iaşi a fost inclusă în „Atlasul Frumuseţii”. „Un pacient m-a întrebat dacă a murit şi …

3 Noi reguli la vânzarea sau închirierea locuinţelor. Ce obligaţii pot fi impuse proprietarilor

4 Robert Turcescu, care s-a deconspirat în direct că a fost ofițer acoperit, revine în presă

5 Cum a ajuns "doctorul în economie" Darius Vâlcov în fața judecătorilor. "Fără acest pas, nu se finalizează pro…