Percheziții ale Poliției Capitalei într-un dosar de proxenetism; suspecții foloseau rubrica 'Matrimoniale'

Percheziții ale Poliției Capitalei într-un dosar de proxenetism; suspecții foloseau rubrica 'Matrimoniale'

Polițiștii Capitalei au efectuat, marți, șase percheziții domiciliare și au pus în executare patru mandate de aducere într-un dosar în care se instrumentează infracțiuni de proxenetism.

"În urma realizării perchezițiilor domiciliare efectuate la adresele suspecților a rezultat (...) că aceștia, în decursul anului 2017, au înlesnit practicarea prostituției mai multor femei, cu scopul de a obține foloase materiale injuste. Astfel, suspecții postau pe un site, la rubrica 'Matrimoniale', anunțuri cu caracter explicit sexual în vederea racolării clienților pentru locațiile unde se întrețineau relațiile sexuale contra cost sau ofereau protecție, dar și transport la adresele de domiciliu ale clienților sau la hotel", informează un comunicat al Direcției Generale a Poliției Municipiului București (DGPMB) transmis marți AGERPRES.

Persoanele implicate vor fi conduse pentru audieri la sediul Serviciului de Investigații Criminale din cadrul Poliției Sectorului 1.

Acțiunea a fost desfășurată de polițiști din cadrul DGPMB, de la Poliția Sectorului 1 — Serviciul de Investigații Criminale, cu sprijinul Secțiilor 1-4, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1.

De asemenea, acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române, precum și de sprijinul Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul DGPMB.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 A murit una dintre cele mai frumoase femei ale României, la doar 49 de ani

2 „Drama Foișor”, o nouă manipulare ordinară? / Directorul pus de Firea, elementul-cheie al regiei

3 CAZ RAR / Curtea de Apel Cluj dispune confiscarea a aproape 2,7 milioane de lei, reprezentând avere nejustifica…

4 Citiți și voi ce spune omul ăsta!

5 Călin Georgescu a demisionat din Clubul de la Roma: Nu doresc să mă iudesc