Percheziții DIICOT la o casă de avocatură

Procurorii DIICOT percheziționează joi sediul unei case de avocatură, în cadrul unei anchete care vizează o grupare care a prejudiciat creditorii a două societăți comerciale având ca obiect de activitate comerțul cu produse farmaceutice.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii efectuează cercetări față de un grup infracțional organizat constituit cu scopul de a prejudicia creditorii a două societăți comerciale având ca obiect de activitate comerțul cu produse farmaceutice, prin crearea intenționată a stării de insolvență, iar mai apoi falimentul firmelor, activele acestora fiind preluate de către o altă societate comercială controlată de către aceleași persoane, prin intermediul unor firme cu sediul în Olanda și Cipru.

Prin ordonanța din data de 18 mai 2015, a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup organizat, delapidare și bancrută frauduloasă.

Joi, procurorii DIICOT au întreprins o percheziție la sediul unei case de avocatură, pentru ridicarea de înscrisuri în baza cărora două dintre respectivele societăți comerciale au efectuat în contul acesteia 17 transferuri bancare, în vederea stabilirii scopului pentru care au fost efectuate aceste plăți.

Dosarul este instrumentat împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate.

AGERPRES

 

Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 ULTIMA ORĂ / Cattani de România lovește din nou! Dosar penal la DNA în cazul achiziției de măști medicale de la …

2 Mafie pe față! / Mandatul de arestare în lipsă emis pe numele lui Iorgulescu Jr. a fost anulat pe motiv de viciu…

3 Milițianul Neluțu, care a infectat zeci de persoane la spitalul Gerota din Capitală, a fost externat pe ascuns…

4 Cei „12 apostoli” ai dezinformării despre coronavirus au ajuns și în România

5 VIDEO Generalul Oprea face ordine la Suceava: Cadrele medicale care refuză carantina au ca variante șomajul te…

recomandări

Te ia DNA: Chiru Cristian Florin

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Burgeri în cele mai ciudate ipostaze