Percheziții DIICOT la o casă de avocatură

Percheziții DIICOT la o casă de avocatură

Procurorii DIICOT percheziționează joi sediul unei case de avocatură, în cadrul unei anchete care vizează o grupare care a prejudiciat creditorii a două societăți comerciale având ca obiect de activitate comerțul cu produse farmaceutice.

Potrivit unui comunicat al DIICOT, procurorii efectuează cercetări față de un grup infracțional organizat constituit cu scopul de a prejudicia creditorii a două societăți comerciale având ca obiect de activitate comerțul cu produse farmaceutice, prin crearea intenționată a stării de insolvență, iar mai apoi falimentul firmelor, activele acestora fiind preluate de către o altă societate comercială controlată de către aceleași persoane, prin intermediul unor firme cu sediul în Olanda și Cipru.

Prin ordonanța din data de 18 mai 2015, a fost începută urmărirea penală "in rem" pentru comiterea infracțiunilor de constituire de grup organizat, delapidare și bancrută frauduloasă.

Joi, procurorii DIICOT au întreprins o percheziție la sediul unei case de avocatură, pentru ridicarea de înscrisuri în baza cărora două dintre respectivele societăți comerciale au efectuat în contul acesteia 17 transferuri bancare, în vederea stabilirii scopului pentru care au fost efectuate aceste plăți.

Dosarul este instrumentat împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Direcției de Combatere a Criminalității Organizate.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Dobitocul ăsta prezintă știri la Antena 3! / Citiți și voi ce personaje adăpostește cloaca lui Voiculescu!

2 Așa o fi?

3 Cuplu de sătmăreni ucis cu brutalitate. Suspectul a violat soţia şi apoi i-a omorât pe cei doi soţi

4 Fiul lui Sile Cămătaru, la un pas de închisoare din cauza Giorgianei, fosta iubită. Ordin încălcat

5 Tânără care a făcut armata în Marina americană, găsită moartă într-o pădure din Rusia