Percheziții DIICOT la suspecți de trafic de droguri; 140 de persoane vor fi audiate

Percheziții DIICOT la suspecți de trafic de droguri; 140 de persoane vor fi audiate

Procurorii DIICOT Ploiești au efectuat, joi, 25 de percheziții în județul Prahova și una în municipiul București la domiciliile mai multor persoane suspectate de trafic de droguri de risc.

Potrivit unui comunicat al DIICOT transmis AGERPRES, la sediul DIICOT Ploiești urmează să fie aduse în vederea audierii 140 de persoane. În urma perchezițiilor au fost găsite și ridicate semințe de canabis, cantități de materie vegetală, ustensile destinate consumului, ambalării și distribuirii drogurilor, precum și arme albe.

Cauza investigată de procurori, conform comunicatului citat, vizează destructurarea unui grup infracțional organizat specializat în săvârșirea infracțiunilor de trafic de droguri de risc și de efectuare de operațiuni cu produse știind că acestea sunt susceptibile de a produce efecte psihoactive.

Anchetatorii spun că, începând cu anul 2014, membrii grupului infracțional au comercializat canabis și substanțe susceptibile de a produce efecte psihoactive mai multor consumatori din Prahova, cu precădere din municipiul Ploiești.

La acțiuni au participat procurori DIICOT Ploiești și ofițeri de poliție judiciară din cadrul Brigăzilor de Combatere a Criminalității Organizate Ploiești și București, precum și polițiști din Prahova și jandarmi. Suportul de specialitate a fost asigurat de către Direcția de Operațiuni Speciale.

AGERPRES (AS — autor: Mihai Stoica, editor: Florin Marin, editor online: Simona Aruștei)


Citește și:

populare
astăzi

1 Retragerea lui Piedone a devenit o chestiune de zile...

2 Foarte interesante amănunte...

3 „Le-am spus atunci, foarte clar: Într-o lună începe războiul”

4 VIDEO Trebuie să vedeți asta! / Cine o avea interesul ca tot ce poate elimina Rusia din Ucraina să fie dat doar cu pipeta?

5 Nu le zice rău Ciucă...