Percheziţii DNA in Harghita. Un primar vizat

Percheziţii DNA in Harghita. Un primar vizat

Perchezitii DNA sunt in desfasurare la aceasta ora in Harghita. Un primar ar fi vizat intr-un dosar de evaziune fiscala, potrivit unor surse judiciare.

Perchezitiile se desfasoara la 5 adrese din Harghita.

Comunicatul DNA:

Procurori din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie – Serviciul Teritorial Târgu Mureş efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție și a unor infracțiuni de fals.

În cursul zilei de 26 ianuarie 2015, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 5 locații situate în județul Harghita, din care una este sediul unei instituții publice, iar restul sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Serviciului Român de Informații și din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.


Citește și:

populare
astăzi

1 Schimbarea importantă făcută de Loteria Română în Săptămâna Mare

2 Horoscop vineri, 3 mai 2024. Cei din zodia Berbec fac o schimbare în viață, iar Scorpionii ignoră sfatul partenerului

3 VIDEO Cea mai mare afacere a Securității / „Era o adevărată fabrică de bani. Nu știu dacă mai era cineva în România acelor ani care să câștige atât de m…

4 VIDEO Ce a căutat Piedone la Istanbul?

5 S-a dat „liber la Rusia”? / „Sunt deja țări care au furnizat Ucrainei aceste arme fără condiții”