Percheziții DNA la ANAF. Este vizată Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili

Percheziții DNA la ANAF. Este vizată Direcția Generală de Administrare a Marilor Contribuabili

DNA a făcut percheziții într-un dosar în care sunt vizați funcționari publici din cadrul Direcției Marilor Contribuabili a ANAF. Ancheta vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2020-2021.

Dosarul privește infracțiuni de corupție din perioada 2020-2021 FOTO Arhivă

DNA a făcut joi percheziții într-un dosar în care sunt vizați funcționari publici din cadrul ANAF.

La solicitarea mass-media, DNA a precizat:

Procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Secția de combatere a corupției efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni de corupție, comise în perioada 2020-2021, în legătură cu modalitatea de exercitare a atribuțiilor de serviciu de către anumiți funcționari publici”.

De asemenea, potrivit procurorilor, „în cursul zilei de 02 februarie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, s-au efectuat percheziții domiciliare în trei locații, situate pe raza municipiului București, din care una era sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

Procurorii au mai precizat că în cauza respectivă, urmărirea penală este începută doar cu privire la faptă (“in rem”), neexistând astfel în prezent o persoană cu calitate de suspectt sau inclupat.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 VIDEO Soldați ruși spunând adevărul despre ce se întâmplă cu armata lor în Ucraina

2 De citit...

3 Urmează bomba acestor alegeri? / AUR nu îndeplinește „o condiție de fond, determinantă” și toate candidaturile ar putea fi respinse!

4 VIDEO Imagini apocaliptice în Grecia...

5 Dezvăluiri înfiorătoare despre insula pe care britanicii au desfășurat experimente secrete și șocante