PERCHEZIȚII DNA la POLIȚIȘTI din Neamț și Covasna

PERCHEZIȚII DNA la POLIȚIȘTI din Neamț și Covasna

DNA face 11 perchezitii in judetele Covasna si Neamt, fiind cercetate fapte de coruptie comise in acest an. Doua dintre perchezitii sunt la sediile unor institutii publice, se arata intr-un comunicat al Directiei Anticoruptie.

Surse judiciare au precizat, pentru Agerpres, ca sunt vizate serviciile de eliberare permise din cele doua judete. Potrivit surselor citate, procurorii fac cercetari cu privire la fapte de coruptie comise in legatura cu eliberarea unor permise.

Comunicatul DNA:

Procurori din cadrul Direcției Naționale Anticorupție, Serviciul Teritorial Brașov efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise în cursul anului 2016.

În cursul zilei de 08 iunie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 11 locații situate în județele Covasna și Neamț, dintre care două reprezintă sediile unor instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice și sediile unor societăți comerciale.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Inspectoratului de Jandarmi Județean Brașov.

Raportat la actele procedurale efectuate în prezenta cauză, precizăm că, atunci când împrejurările vor permite, vom fi în măsură să oferim detalii suplimentare.


Citește și:

populare
astăzi

1 Cum arată sondajul pe baza căruia PSD şi PNL spun că discută comasarea alegerilor şi candidaturi pe liste comune

2 VIDEO Primul atac cu roi de drone al ucrainenilor a dat „daună totală” rușilor

3 Hărțile arată că asistăm la a doua invazie a Ucrainei! / Rusia a masat peste 260.000 de militari pentru a sparge frontul

4 Un articol care chiar merită citit...

5 „Îmi plac practicile sexuale neobișnuite” / Scandal la admiterea în magistratură, CSM, chemat să intervină