Percheziții DNA la vama Sculeni în cazul unor suspiciuni de mită SURSE

Percheziții DNA la vama Sculeni în cazul unor suspiciuni de mită SURSE

DNA a anunțat percheziții în mai multe locații din județul Iași. Potrivit informațiilor „Adevărul”, este vorba și despre Vama Sculeni, fiind suspiciuni de luare de mită.

Mai mulți vameși sunt acuzați de luare de mită FOTO MEDIAFAX / Arhivă

DNA a informat că „procurorii din cadrul Direcției Naționale Anticorupție – Serviciul teritorial Iași, efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni de corupție și asimilate celor de corupție, comise de către funcționari publici în legătură cu exercitarea atribuțiilor de serviciu, în cursul anului 2023”.

Potrivit sursei citate, „în cursul zilei de 22 noiembrie 2023, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții în 7 locații situate pe raza județului Iași, din care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând domiciliile unor persoane fizice”.

Potrivit surselor „Adevărul”, este vorba despre Vama Sculeni, unde vameșii ar fi luat mită pentru a lăsa transporturile din R. Moldova să trecă fără verificări.

Potrivit surselor citate, tot astăzi vor avea loc și audieri la DNA Iași.

Sursa: adevarul.ro


Citește și:

populare
astăzi

1 „Ce s-a întâmplat în Europa de Est e un miracol economic fără precedent“

2 După America Express, copiii Andreei Esca fac din nou echipă la Antena 1. Alexia Eram: „M-am simțit foarte bine la filmări”

3 „Ar fi primul val al ofensivei”

4 Ovidiu Popescu, umilință maximă din partea patronului. Cu ce echipă va semna cel mai vechi om din lotul FCSB

5 Voi vedeți ce se întâmplă în Polonia?