Percheziții domiciliare la un spital din Brașov și în alte două localități din județ

Percheziții domiciliare la un spital din Brașov și în alte două localități din județ

Procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, împreună cu ofițeri de poliție judiciară din cadrul Secției Regionale de Poliție Transporturi Brașov și Direcției Generale Anticorupție-Serviciul Județean Anticorupție Covasna, efectuează miercuri seara trei percheziții domiciliare pe raza localităților Brașov, Săcele și Budila, inclusiv la Spitalul Clinic Județean de Urgență, într-o cauză privind săvârșirea infracțiunii de "luare de mită".

Procurorii au beneficiat de sprijinul tehnic al Direcției Operațiuni Speciale, se precizează într-un comunicat de presă transmis miercuri seara AGERPRES, de Biroul de presă al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Procurorul Adrian Aldea, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov, a declarat pentru AGERPRES că perchezițiile sunt aproape la final, și urmează ca un medic din cadrul Spitalului Clinic Județean de Urgență să fie adus la audieri.

"Perchezițiile sunt aproape de final (n.r. ora discuției cu purtătorul de cuvânt 21.30), urmând ca un medic de la spitalul amintit în comunicatul de presă să fie adus la sediul Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov pentru audieri, urmând a se decide măsurile care se impun. Vom reveni cu un comunicat de presă în acest sens cel mai probabil în cursul zilei de joi", a mai precizat purtătorul de cuvânt.

AGERPRES / (AS — autor: Jana Pintili, editor: Marius Frățilă, editor online: Adrian Dădârlat)

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 O nouă ameninţare lansată de propaganda rusă: „Două rachete nucleare vor lovi imediat. Una la Washington, cealaltă la Londra” VIDEO

2 Etnicii minoritari din armata rusă au început să vorbească în limba nativă pentru a nu fi bombardați de ucraineni

3 ULTIMA ORĂ VIDEO Primele imagini cu „măcelul” produs de ucraineni la baza militară rusească din Crimeea

4 ULTIMA ORĂ Primul oficial ucrainean de top care admite că este „imposibil” ca Ucraina să învingă Rusia cu nivelul actual de sprijin din Occident

5 VIDEO „Acesta este doar începutul” / Ucrainenii au „măcelărit” aerodromul din Crimeea de unde rușii efectuează lovituri aeriene asupra orașelor!