Percheziții în Bihor și Hunedoara la suspecți de contrabandă cu țigări

Percheziții în Bihor și Hunedoara la suspecți de contrabandă cu țigări

Mai multe percheziții au loc joi la domiciliile unor persoane din județele Bihor și Hunedoara, printre care și cadre militare, într-un dosar penal ce are ca obiect contrabanda cu țigări din Serbia și Ucraina, a informat Direcția Generală Anticorupție (DGA).

Perchezițiile, care vizează și autovehicule ale suspecților, sunt efectuate de lucrători de poliție judiciară de la Direcția Generală Anticorupție (DGA) — Serviciile Județene Anticorupție (SJA) Bihor și Hunedoara, sub coordonarea unui procuror desemnat din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Cluj.

"Cauza a fost înregistrată urmare a sesizării din oficiu a ofițerilor D.G.A. — S.J.A. Bihor, fiind vizate cadre militare din M.A.I. și M.Ap.N. alături de alte persoane civile care sunt suspectate de implicarea în activități de contrabandă cu țigarete de proveniență Serbia și Ucraina", se precizează într-un comunicat al DGA remis AGERPRES.

După finalizarea perchezițiilor domiciliare, persoanele vizate vor fi aduse cu mandate de aducere la sediul organului de urmărire penală, urmând a fi audiate de procurorul militar.

În cauză se beneficiază de sprijinul Inspectoratului de Poliție Județean Bihor și al efectivelor de jandarmi din cadrul Inspectoratul Județean de Jandarmi Bihor.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Așa o fi?

2 Uite dovada măsluirii! / „Marele document” care a făcut vâlvă ieri a fost adăugat ulterior cu pixul în registrul…

3 Să nu uitați unde ați citit asta prima dată

4 Femeia asta e parfum pe lângă expiratele din tabloidele noastre

5 Drulă le dă cu manta? / Se pregătește vânzarea Portului Constanța? / Dezvăluiri care dau de gândit