Percheziții în Brașov și alte șapte județe, într-un caz de evaziune fiscală

Percheziții în Brașov și alte șapte județe, într-un caz de evaziune fiscală

Polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov efectuează, miercuri, trei percheziții domiciliare și pun în aplicare 17 ordonanțe de ridicare de înscrisuri, în județul Brașov și alte șapte județe, la persoane bănuite de evaziune fiscală.

Potrivit unui comunicat al IGPR, 11 persoane vor fi conduse la sediul Poliției Brașov pentru audieri.

Activitățile se desfășoară în cadrul unui dosar penal de evaziune fiscală cu un prejudiciu estimat la 8 milioane lei, instrumentat de polițiști sub coordonarea Parchetului de pe lângă Tribunalul Brașov.

Din cercetări a reieșit că, în perioada 2013 — 2015, reprezentanții unui agent economic brașovean nu ar fi înregistrat și declarat achiziții intracomunitare de mărfuri, procedând la înregistrarea în documentele financiar-contabile a unor cheltuieli fictive de la furnizori din întreaga țară de materiale de construcții.

De asemenea, polițiștii au demarat activități în vederea recuperării prejudiciului.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Alexandra Stan, din nou fără haine pe internet

2 Dezvăluire fără precedent despre Armata Rusiei! / Echipamente ultramoderne, de miliarde de euro, au fost distruse sau aruncate deoarece soldații ruși nu…

3 VIDEO A început lupta pentru putere la Moscova? / FSB l-a arestat pe un angajat al șefului mercenarilor Wagner, cunoscut pentru criticile față de Serghe…

4 ULTIMA ORĂ Priviți, 500 de soldați ruși protestează la granița cu Ucraina împotriva „condițiilor inumane”!

5 Avertismentul profesorului Ciurea despre mici și cârnați