Percheziții în București, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar de contrabandă cu tutun; 8 mandate de aducere - puse în aplicare

Percheziții în București, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar de contrabandă cu tutun; 8 mandate de aducere - puse în aplicare

Polițiștii bucureșteni au efectuat joi 15 percheziții în București, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun și produse din tutun, fiind puse în aplicare opt mandate de aducere, informează DGPMB.

''Astăzi, 27 iulie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au efectuat 15 percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu. Totodată, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun și produse din tutun'', se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Potrivit DGPMB, din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, peste 53.300 de țigarete, precum și mai mult de 23.000 lei. Persoanele bănuite au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES

Trimite pe WhatsApp


Citește și:

populare
astăzi

1 Nu arată rău nici ea! / Reacția englezoaicei părăsite pentru o ucraineancă refugiată

2 Interesante amănunte...

3 Imagini care dau fiori soldaților ruși

4 De citit! / Replica unui grup de economiști ucraineni la afirmațiile lui Noam Chomsky despre războiul dintre Rusia și Ucraina

5 VIDEO Priviți, rușii aveau doar 10 bucăți, acum au mai rămas 9....