Percheziții în București, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar de contrabandă cu tutun; 8 mandate de aducere - puse în aplicare

Polițiștii bucureșteni au efectuat joi 15 percheziții în București, Ilfov și Giurgiu, într-un dosar privind săvârșirea infracțiunii de contrabandă cu tutun și produse din tutun, fiind puse în aplicare opt mandate de aducere, informează DGPMB.

''Astăzi, 27 iulie, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1 București, au efectuat 15 percheziții în municipiul București și în județele Ilfov și Giurgiu. Totodată, au pus în aplicare 8 mandate de aducere, emise pe numele mai multor persoane bănuite de contrabandă cu tutun și produse din tutun'', se arată într-un comunicat transmis joi AGERPRES.

Potrivit DGPMB, din datele și probele administrate în cauză rezultă presupunerea rezonabilă că persoanele implicate introduceau în România, din spațiul extracomunitar, cantități de tutun și produse din tutun având ca destinație finală principală municipiul București.

În urma perchezițiilor efectuate au fost identificate și ridicate, în vederea confiscării, peste 53.300 de țigarete, precum și mai mult de 23.000 lei. Persoanele bănuite au fost conduse la audieri la sediul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din cadrul Poliției Sectorului 1, precizează sursa citată.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunii de contrabandă.

Acțiunea a beneficiat de suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Inspectoratului General al Poliției Române.

AGERPRES


Trimite pe WhatsApp

Citește și:

populare
astăzi

1 Verișoara lui Tătaru l-a impus ca administrator la Antibiotice SA, cu 2500 de Euro lunar, pe cumătrul ministru…

2 Citiți! Un singur cuvânt: Mafie!

3 Judecați voi / Justiției i-au trebuit 8 luni ca să stabilească cine rejudecă procesul familiei Cosma din Prahova…

4 Amănunte picante / Grupul de la Scroviștea / Ce s-a ales de oamenii lui Dragnea

5 Ce ironie, ce cârpă de om! / Iordache conduce ședința în care se vor îngropa toate legile anti-Justiție clocite …

recomandări

Te ia DNA: Ionut Savoiu

S-a lansat Milionarul pentru Android! Descarcă din Play Store

Cum se comportă noul iPhone 6s când e scăpat pe jos